Kiemelt Hírek 2017. december 10.

Babett sírva telefonált haza férjének a dzsungelből

Startlap Kiemelt Hírek 2017. december 10.
Még a kőszikla Tenya is elsírta magát.

A Celeb vagyok, ments ki innen szombati adásában Gabot és Cicciolinát köszöntötték a táborlakók születésnapjuk alkalmából. Mindent kihoztak, amit a dzsungelbéli körülményekből lehetett, Rozina tortát „sütött”, Zsolték verset írtak, Tenya és Andi pedig egy dalt, melynek a refrénje: „Kívánjuk, hogy legyen még nagyobb a kajaadagod!”

A bátorságpróbán Rozina, Tenya és Klaudia próbálhatta ki magát bogárevésben. Klaudia már gyakorlott versenyzőként falatozott, de Rozina másfajta kulináris élményekhez szokott.

Gabo szülinapja alkalmából kapott egy telefont, melyről egyvalaki indíthatott egy darab hívást, az ő és Kabát döntése volt, hogy kié a lehetőség. Úgy gondolták, hogy ezt a gyerekeseknek adják, azaz Mikike és Babett között szavazzák meg a többiek. Mikike lemondott róla Babett javára, aki sírva hívta fel a férjét és kislányát, még azt is mondta, hogy „gondoljuk végig ezt a következő gyerek dolgot”.

Tenya levelet kapott a barátnőjétől, melyben a nő szakított vele. Azt írta neki, hogy a belső értékek sokkal fontosabbak, mint amennyit ő foglalkozik a külsőségekkel. Babettnek felolvasta a levelet egy kis vigasztalást remélve, amit meg is kapott, közben ő is elsírta magát.

Gabo kihallgatta, hogy miről volt szó és elkezdte Andit hibáztatni: „jól megcsináltad a balhét, Tenya most szomorú miattad, szégyelld magad a történtek miatt”. Andi – nem meglepő módon – ezen eléggé kiakadt: „ez a lány úgy meg otthon alázva és ehhez én voltam az eszköz”. Mintha Gaboéknak is lett volna némi (de nem sok) lelkiismeretfurdalásuk, hiszen ők adták meg a kezdő lökést, de aztán inkább hárították magukról a felelősséget.

A nézők Zsoltot küldték haza, aki azt mondta, hogy biztos benne, hogy mindannyiuknak élete nagy élménye ez a kaland, de azért a szíve hazahúzza.

 

Fotók: RTL Klub

Keresés az oldalon