Az ország egyik legnépszerűbb színésznőjét nem érdekli a sztárság - videó

Startlap - Startlap
Ritkán nyilatkozik magánéletéről, de most kivételt tett.

Balsai Móni az elmúlt években vált országosan ismertté, miután bemutatkozott a Társas játékkal, népszerű vált a Liza, a rókatündérrel, és feltűnt a Válótársakban Scherer Péter feleségeként is.

Most D. Tóth Kriszta vendége volt a DTK: Elviszlek magammal műsorában, ahol a színházba menet beszélt arról, hogy nem igazán tudja hová tenni ezt az egész “sztárságot”, hiszen ugyanolyan problémái vannak, mint bárki másnak a hétköznapokban. Szerinte az életében azzal, hogy ismertté vált, semmi sem lett különlegesebb.

Balsai Móni 1977. december 13-án született Vácon, de Újpesten nőtt fel. Gyerekkorában szertornázott és búvárúszó is volt. 12 évesen már gyerekszínészként lépett színpadra az Angyalföldi Gyermekszínházban. Színi tanulmányait 1990−1994 között a budapesti Operettszínháznál végezte, amit 1998−2001 között a József Attila Színház Stúdiójában folytatott. Színházi szerepei mellett széles körben az HBO Társas játék című sorozatában, Béres Judit szerepében vált ismertté. Legnagyobb sikere a Liza, a rókatündér című film volt.

A műsorban nyilatkozott a sikertelen színművészetis felvételikről, gyerekkoráról, arról, hogy a szerepekhez meg kellett érnie, és ezért nem bánja, hogy nem huszonévesen, hanem 34 évesen vált ismertté. A beszélgetés során igazán sok mindent elmondott magáról a színésznő, úgy, hogy ő saját magát kissé zárkózottnak írta le egyébként.

 

 

Ez is érdekelhet

képcím

"Muszáj pénzt keresnem" - Xantus Barbara elment maszkot árulni egy...

képcím

Tilla őszinte vallomása az ivással kapcsolatban

képcím

Az megvan, hogy Vitray Tamás és Antal Imre együtt táncolt Gina...