"Muszáj pénzt keresnem" - Xantus Barbara elment maszkot árulni egy plázába

Startlap - Startlap
Három diplomával állt be bolti eladónak. Bulvárösszefoglaló.

“Muszáj pénzt keresnem” – Xantus Barbara elment maszkot árulni egy plázába

A színűvésznő három diplomával állt be bolti eladónak. Xantus egyáltalán nem szégyelli ezt, helyzetéről ebben a cikkben beszél.

Kolosi Péter: Rengeteg kísérletet tettünk arra, hogy erre a szintre ne tudjon eljutni a Barátok közt, de ez sajnos nem sikerült

22 év után az RTL Klub hétfő reggel bejelentette, hogy jövő nyáron véget ér a Barátok közt. A hír a szereplőket is sokkolta. Kolosi Péter vezérigazgató-helyettes és programigazgató elárulta, milyen okok vezettek odáig, hogy meghozták ezt a fájdalmas döntést. Nyilatkozata itt olvasható.

Gálvölgyi János töredelmes vallomása élete legfontosabb asszonyairól: “Engem Jutka rögtön lenyűgözött a gyönyörű szemével és az eszével”

Sokan nem tudják, hiszen a szórakoztatás a szakmája, de Gálvölgyi János nem egy vidám figura. Ez saját bevallása szerint édesanyjára is jellemző, aki egyébként az SZTK-ban dolgozott ápolónőként a gégészeten. Anyja és nagymamája a két első fontos nőalak az életében, akiket nem sokkal később felesége, Jutka, valamint Hernádi Judit követett. Mindkettejükkel különösen szoros kapcsolatot ápol. De ez csak a sor eleje, ha Gálvölgyi János és a nők a téma. Erre a linkre kattintva a művész írását olvashatod ezekről a nőkről.

Nekimentek a dühös nézők Ördög Nórának a Dancing with the Stars miatt

A nyolcadik adás végén Détár Enikő és Baranya Dávid búcsúzott, Gabriella Spanic és párja megúszták a kiesést. Ezzel azonban jókora felháborodást váltottak ki a nézőkből. Bővebben.

Egy másik érdekesség is jut a mai napra a Dancing with the Stars adásaival kapcsolatban: a műsor stúdióját minden héten viszonylag sok néző lepi el, ami a járványellenes intézkedések fényében különös. A TV2 nem hallgat, de ebből a cikkből  megtudhatod, milyen trükkhöz folyamodhattak.

Balsai Móni: Minket összehozott a sok kudarc, hogy nem lehet gyerekünk

MTI Fotó: Kallos Bea

Friderikusz Sándor öregítős műsora legutóbbi adásában Balsai Mónit és Ujj Mészáros Károlyt vették kezelésbe a maszkmesterek. A 20, illetve 40 éves időutazás látványos eredményét ide kattintva nézheted meg képeken. A házaspár Friderikusznak a meddőség és az örökbefogadás küzdelmeiről vallott, a beszélgetés legizgalmasabb részeit ebben a cikkben gyűjtötték össze.

Álarcos Énekes: Kiejtették a Babát – mutatjuk, ki volt ő

A vasárnapi epizódban a Röfi és a Baba került a veszélyzónába, a nyomózók az utóbbit fosztották meg maszkjától, ami nem rejtett nagy meglepetést. Videó és további részletek itt.

Nicsak, ki vagyok?: Ábel Anita káromkodott, amikor Stohlt lepelezték, a Kalóz Pataky Attila volt, Demcsák egérként rappelt

A másik csatorna másik maszkos műsorában is zajlik az élet, ezúttal Pataky Attila, Stohl András és Demcsák Zsuzsa főszereplésével. A nyomozók egészen ügyesek voltak, mindig elhangzott valamelyikük szájából a jó megfejtés. A Pataky Attiláról szóló jeleneteket itt, Stohl András lebuktatását itt, Demcsák Zsuzsa rappelését, plusz azt, hogyan változtatták egérré, itt lehet nézegetni.

Sánta Júlia bevallotta: Beleszeretett egy 18 évvel idősebb kollégájába

Sánta László és Széphalmi Júlia házassága idén szeptemberben ért véget, és a színésznő gyakorlatilag rögtön megtalálta a boldogságot a Győri Nemzeti Színház 46 éves tagja oldalán. Sánta Júlia nem titkolja, hogy volt férjét milyen rosszul érinti az új felállás. Ha kíváncsi vagy, mit mesélt, akkor katt ide

Dér Heni fürdőszobai szelfin mutatta meg, milyen nagyra gömbölyödött a terheshasa

Dér októberben jelentette be terhességét. A 34 éves énekesnőnek három hónappal a vetélése után jött össze a baba. No de nem is ez a lényeg, hanem a fénykép, íme.

22 év telt el a Bűbájos boszorkák indulása óta, csúnyán elbánt ez a két évtized a főszereplők külsejével

Fotó: SGranitz/WireImage

Az itthon is nagy népszerűségnek örvendő széria az Egyesült Államokban 1998-tól 2006-ig futott Shannen Doherty, Holly Marie Combs, Alyssa Milano és a Doherty helyébe lépő Rose McGowan közreműködésével. De vajon mi történt azóta a négy színésznővel? Erről szól ez a cikk.

Ez is érdekelhet

képcím

Farkasházi Réka előtt kezdtek ki a férjével

képcím

Megható felvétel Vilmosékről és Harryékről: meglepték a...

képcím

Jobb vagy földrajzból, mint egy ötödikes? Kvíz