Tilla őszinte vallomása az ivással kapcsolatban

Startlap - Startlap
A népszerű műsorvezető soha nem hallott titkáról beszélt. Heti bulvárösszefoglaló.

Tillának jó oka volt leállni az ivással

A műsorvezető őszintén vallott arról, miért nem iszik alkoholt már több mint három éve, és milyen káros szenvedélyéről szeretne még megszabadulni. Részletek.

Ritka pillanat: közös kép jelent meg Sebestyén Balázsról és nejéről, szerelmes sorokkal ünneplik az évfordulóikat

Sebestyén Balázs és Viki 18 évvel ezelőtt ismerték meg egymást, de ezenkívül még három jubileumról tettek említést az Instagramon róluk készült közös szelfi alatt. A bejegyzést itt nézegetheted.

Eladó Gesztesi Károly otthona: nagyon sok pénzért árulják a házat

A januárban váratlanul elhunyt színművész több száz millió forintos vagyonának sorsáról hagyatéki tárgyaláson döntenek. Az örökség egyik legértékesebb darabja az a ház, amire most kitették az eladó táblát. Részletek itt.

Hivatalossá vált Vitray Tamás és Kállai Bori válása

Egy éve tudtuk meg, hogy válik Vitray Tamás és Kállai Bori. Most került pont az ügy végére, és vált hivatalossá. A részleteket itt találod. 

Elkészült Kulcsár Edináék háza – videón az álomotthon

Két év után elkészült Kulcsár Edina és Csuti új otthona, és bár néhány dolog még nem teljes, nagyon elégedettek, hogy végre elfoglalhatták az ingatlant. A TV2 Mokka című műsorában mutatta meg az álomotthont Csuti, ha kíváncsi vagy rá, ide kattints. 

 Balsai Móni örökbefogadott egy kisbabát: itt az első közös fotó

A színésznő főleg hashtageket írt a fénykép mellé, de az ennyiből is kiderült, hogy a nyílt örökbefogadás mellett döntöttek párjával. A fotóért erre a linkre kell kattintani

Az megvan, hogy Vitray Tamás és Antal Imre együtt táncolt Gina Lollobrigidával? Nézd meg videón!

A riporter kiváló angoltudásának köszönhette már az első tévés szereplését is, amire 1958. augusztus 5-én került sor. Ez az interjú igen emlékezetesre sikerült, ugyanis egy sámlira állt fel, hogy beszélgetni tudjon a két méter magas Rafer Johnson atlétával. Később is többször találkozott világsztárokkal, ezek közül az egyik legkülönlegesebb alkalom az volt, amikor 1972-en Antal Imrével közösen az MTV szilveszteri műsorában táncoltak Gina Lolobrigidával. Íme a felvétel és a további részletek.

 Gáspár Laci és felesége fürdőruhás képpel köszöntötték házassági évfordulójukat

Niki a harmadik hitvese Gáspár Lacinak, aki erre utalást is tett a hatéves frigyükről emlékező strandolós önarcképük alatt. Íme a fénykép.

Jennifer Lopez vőlegénye eltáncolta jövendőbelije koreográfiáját, az internet imádja érte, és mi is

Alex Rodriguez szemmel láthatóan nagyon igyekezett követni feleségét, amint a Dance Again című slágerére táncol. Ez nem sikerült maradéktalanul, ugyanakkor pont ezért nagyszerű a végeredmény. Íme.

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Tóth Gabi a földön fetrengett a TV2 műsorában