Az elsőnek még örült, de aztán még 15 ezer sms-t kapott az amerikai férfi a születésnapjára

A fiai meg szakadtak a röhögéstől.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-03-13 22:19

Fotó: Facebook

Chris Ferrynek március első napjaiban egy Nick nevű férfitől érkezett születésnapi üdvözlet a telefonjára. Chris nagyon megörült, hogy valaki már ilyen korán gondolt közelgő születésnapjára, de azért az mégis szöget ütött a fejébe, hogy ismerősei között nincs egy sem, akit Nicknek hívnának.

Jó szimattal rá is kérdezett a kedves üzenet feladójánál, árulja már el, honnan ismerik egymást – mire az vidáman kijelentette, hogy sehonnan.

Főhősünk előtt ezután egy olyan sztori kezdett el körvonalazódni, amiben helyet kapott egy óriásplakát, két fia őrült ötlete, valamint egy felhívás, amelynek ő lett az “áldozata” – írta hvg.hu.

Nickkel ugyanis több üzenetet is váltottak, amelyekből kiderült, hogy lakóhelyén, New Jerseyben egy hatalmas transzparensre tették ki a fényképét a saját telefonszámával és egy felhívással, amin mindenkit arra biztattak, hogy kívánjanak neki boldog születésnapot.

Ezzel a tréfacsinálóknak sikerült egy olyan sms-cunamit elindítaniuk, ami aztán 15 ezer üzenettel bombázta tele Chris Ferry mobilját, alig pár nap alatt. Minderre még erősen rájátszott az is, amikor a Facebookon kezdett el terjedni a hétköznapinak aligha nevezhető sztori.

Persze utólag aztán kiderült, hogy két fia, Chris és Michael állnak az egész mögött, akik így akarták emlékezetessé tenni apjuk 62. születésnapját.

Hozzászólások