Az áldozatok rokona elmondta véleményét Rezesová szabadulásáról

Startlap - Startlap
A szlovák milliomos nő ittas gyorshajtása következtében elhunyt egyik házaspár fia röviden és higgadtan nyilatkozott.

Hat év börtön után kedden feltételesen szabadlábra helyezték Eva Rezesovát, aki ha az M3-as autópályán ment haza Kassára, akkor azon az útszakaszon is végighaladt, ahol 2012-ben négy ember halt meg miatta. Ráadásul pont ugyanolyan BMW X5-ös terepjáróval ment a szlovák milliomos nőért a családja a büntetés-végrehajtási intézet elé, amilyet a baleset idején vezetett Rezesová – számolt be a Blikk.

A tragikus balesetben két házaspár vesztette életét, és egyikük gyermeke, M. György elmondta, hogyan érinti a szlovák milliomos nő szabadulása, aki ittasan ült be autójába a végzetes karambol előtt:

Ezzel együtt nem a mi családunk dolga azzal foglalkozni, hogy mi van most ezzel a nővel. Sajnos ami megtörtént, azon már nem tudunk változtatni: együtt kell élnünk a fájdalommal!

A mindvégig mintarabként viselkedő Eva Rezesová hóna alatt egy síkképernyős tévével távozott tegnap a börtönből. A kapuban édesanyja és kislánya várta, Rezesová pedig az újságírókhoz egy szót sem szólt, majd sietve elhajtottak az épület elől, ahol a szlovák nő az elmúlt hat évét töltötte.

 

 

A feltételes szabadság időtartama megegyezik a kiszabott börtönbüntetésből még hátralévő évekkel, ami  Rezesová esetében három évet jelent. Elég azonban egyetlen szabályszegés, és a büntetés összes hátralévő évét le kell tölteni a börtönben.

Ez is érdekelhet

képcím

Vígan éli életét a négy ember haláláért felelős milliomos

képcím

Egy sushibárban kapott munkát Eva Rezesova

képcím

Rezesováék anyagilag is megsínylették a börtönéveket