Elképesztő luxus várja a börtönből kiszabaduló Eva Rezesovát

Aligha kell nélkülöznie, a család vagyona ugyanis nagyjából 55 milliárd forint.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-08-28 11:58

Budapest, 2018. augusztus 28. Eva Rezesová (j) börtönbüntetésének kétharmadát letöltve, hat év után elhagyja a Nagy Ignác utcai fõvárosi büntetés-végrehajtási intézetet 2018. augusztus 28-án. A szlovák nõ 2012. augusztus 21-én hajnalban az M3-as autópályán X5-ös BMW-jével ittasan, mintegy 165 kilométeres óránkénti sebességgel hátulról belerohant egy személyautóba, amelyben emiatt négyen életüket vesztették. MTI Fotó: Lakatos Péter

Már-már hihetetlen vagyon várja a börtönből kedden feltételesen szabaduló szlovák milliárdos nőt, Eva Rezesovát. A 41 éves nőt kilenc évre ítélték el 2012-es balesete után, amely során négy ember veszítette életét. Most, a büntetés kétharmadának letöltése után feltételesen szabadlábra helyezik jó magaviselete miatt. A Blikk információja szerint Rezesová egyenesen anyja kassai házába megy majd a börtönből. A család becslések szerinti 200 millió dolláros, azaz több mint 55 milliárd forintos vagyona semmit nem apadt, amíg Rezesová a büntetését töltötte Magyarországon.

Az egykori vasmű tulajdonos, milliárdos Rezes família Kassán örök téma. A helyiek elmondása szerint a rosszalló tekintetek a baleset óta követik a család tagjait, bár az azelőtti fényűző életmódból jelentősen visszavettek. Azon is elgondolkoztak, hogy az lenne a legjobb, ha Eva máshol, akár Magyarországon kezdene új életet.

Dr. Makai Gábor szakpszichológus szerint hosszú folyamat lehet, amíg Rezesová újra teljesen magáénak érezheti a régi életét.

„Minden ember személyiségét megtöri az izoláció, és idő kell, amíg visszanyeri az identitását. A bűntudattal pedig könnyen lehet, hogy soha az életben nem lesz majd képes igazán megbirkózni” – vélekedik a szakember.

Mai nap hírei

Izraelé a világ legerősebb hadserege - Megtámadni őrültség

novekedes.hu12 órája

Dárdaiék ismét nyertek a Bundesligában, közel a bennmaradáshoz a Hertha

m4sport.hu12 órája

Nagy esők jönnek – mutatjuk mikor és hol!

hirado.hu12 órája

Osztrák belügyminiszter: Akinek nincs joga Európában lenni, azt haza kell küldeni

vasarnap.hu14 órája

Hatalmas húzásra készülhet a Barcelona: a világ egyik legjobb kapusa érkezik?

liner.hu15 órája

Kennedyék unokája szemtelenül sármos - Amerika egyik legdögösebb politikusa

femcafe.hu17 órája

Hivatalos: Németország nem fogadja el a beutazásnál a keleti vakcinákat

nyugatifeny.hu18 órája

Már hat ország fogadja el a magyar védettségi igazolványt

demokrata.hu19 órája