Árpa Attila és Jennifer Lawrence összebarátkozott

Startlap - Startlap
A magyar színész megnevettette amerikai kolléganőjét, ő pedig megmutatta neki félmeztelen bájait.

Jennifer Lawrence új filmje, a Vörös veréb itthoni forgatásán számtalan magyar szakember dolgozott. Néhány színész rövid szerepet is kapott, pár másodperces jelenetek erejéig láthatjuk majd többek között Anger Zsoltot, Rezes Juditot, Szabó Simont, Miller Dávidot és Árpa Attilát.

“A rendező, Francis Lawrence és a főszereplő Jennifer Lawrence laza, normális, jófej emberek, ez a Jenniferrel közös jelenetemben is bebizonyosodott” – fejtette ki a Borsnak Anger Zsolt. A forgatáson eltöltött néhány nap alatt annyira összebarátkozott Bill Camp amerikai színésszel, hogy még brooklyni otthonába is meghívást kapott kollégájától. Rá osztották egyébként a legjelentősebb szerepet: “Az orosz nagykövetet alakítom. Orosz akcentussal kellett beszélnem az angolt, ami nem okozott gondot, mert a generációm többi tagjához hasonlóan közel tíz évig tanultam a nyelvet.”

Beck János kasszafúró szabadulásakor, 1966-ban. #trezor #film #bergendypéter

A post shared by Anger Zsolt (@angerfoto) on

Miller Dávidnak életében először a ruháitól is meg kellett szabadulnia a kamerák előtt. “Korábban nem volt ehhez hasonló jelenetem, és kicsit sokkoló volt ennyi ember előtt levetkőzni. Jólesett, amikor utólag a stáb tagjai bátornak neveztek, és azt mondták, hogy ezt nem mindenki csinálta volna meg így, szemrebbenés nélkül. Nem volt könnyű dolgom, mert több tucat modell, statiszta és stábtag vett körül, köztük Jennifer Lawrence, amikor életemben először meztelenre vetkőztem a kamerák előtt. Ezt a jelenetet fél napig forgattuk, és mindig végtelenül hosszú időnek tűnt az a két-három másodperc, amíg az öltöztetők hozzám érkeztek a köpennyel” – mesélte az ominózus forgatásról Miller.

Árpa Attila kifejezetten bátran közeledett Jennifer Lawrence felé. “Amikor Jennifer Lawrence bemutatkozott nekem, azt mondtam neki: Én valahonnan ismerlek, fent vagy a Tinderen?” – idézte fel viccét a színész, aki egyébként egy testőrt alakított. “Ez egy olyan kis apró poén volt, amivel fel tudtam mérni, hogy mennyire nyitott és humoros, és hát nagyon nevetett rajta. Onnantól kezdve vele és Szabó Simon színészkollégával végig egymással viccelődtünk a forgatás alatt.”

Fotó: Facebook

Árpa elég sok hollywoodi filmben közreműködött, de szerepe szerint szinte mindig meghalt. A Vörös verébben szövege ugyan nem volt, de legalább nem ölték meg a vásznon a karakterét. Sajnos ennek ellenére is csak pár pillanatig láthatjuk arcát a kész moziban. “Én is rendeztem már filmet, én is vágtam már ki színészt a filmből úgy, hogy egy filmkocka sem maradt róla annak ellenére, hogy három-négy napot kint töltött a forgatáson. Az ilyesmi előfordul” – adott magyarázatot Árpa Attila. Viszont neki volt szerencséje meztelenül is látni a világhírű amerikai színésznőt, ugyanis az egyik ruhátlan jelenetében is szerepet kapott, amikor elmondásai szerint Lawrence félmeztelenül szaladgált két jelenet közben a kamerák között.

Címlapkép: Taylor Hill/FilmMagic

Ez is érdekelhet

képcím

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra: „Vettünk egy családi házat,...

képcím

Király Linda Tóth Verának: "Majd ha lefogysz, és úgy énekelsz,...

képcím

Bors: Shane Tusup bezárta Szabó Zsófit és őrjöngve ordítozott...