Kiemelt Hírek 2018. július 20.

Áradás a Fülöp-szigeteken; bemutatták Mészáros Lőrinc sportszermárkáját; a magyar vízilabda-válogatott döntetlent játszott az Európa-bajnokságon – ezek voltak a nap képei

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 20.
Válogatásunk a nap legizgalmasabb fotóiból.

Fülöp-szigeteken a víz az úr

Néhány napja a Henry nevű alacsony légnyomású áramlat hatására kialakult hatalmas esőzések áradásokat okoztak az országban, amelynek még most is megvannak a nyomai. Bár az emberek próbálnak közlekedni a hagyományos eszközökkel – autó, motor, teherautó –, a víz mindent ellep, így a legcélszerűbb közlekedési eszköz a csónak és a hajó.

Fotó: MTI/AP/Aaron Favila
Fotó: MTI/AP/Bullit Marquez
Fotó: MTI/AP/Bullit Marquez

Mészáros Lőrinc 2Rule-ja csak úgy szárnyal

Egy nappal az után, hogy a Mészáros Lőrinc csapata, a Puskás Akadémia bemutatta új mezét, amelyet az Adidas helyett a Mészáros Lőrinc által decemberben alapított Magyar Sportmárka Zrt. készített el, a terméket ma külön sajtótájékoztatón is bemutatták. Egyébként már két másik NB I-es csapat, a Haladás és a Diósgyőr is lecserélte korábbi támogatóját a méltán híres 2Rule magyar sportruházati márkára – érdekesség, hogy ez még azelőtt történt, hogy bárkinek fogalma is lett volna, milyen a márka…

Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Csoportmásodikként jutott tovább a magyar válogatott a vízilabda Eb-n

Miután Grúziát legyőzte és Olaszországtól kikapott, a magyar válogatott döntetlent ért el Németországgal (4–4) a vízilabda Európa-bajnokság csoportkörének 3. fordulójában. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy Magyarország a második helyen jutott tovább a kvartettből, és a negyeddöntőbe kerülésért játszhat.

Fotó: MTI/Illyés Tibor
Fotó: MTI/Illyés Tibor
Fotó: MTI/Illyés Tibor
Fotó: MTI/Illyés Tibor

A 24 éves börtönbüntetése mellé még nyolcat kapott a volt dél-koreai elnök

Pak Gun Hje, Dél-Korea korábbi elnöke vesztegetés, kényszerítés és hatalommal való visszaélés miatt 24 éves börtönbüntetést, illetve 18 milliárd vonos (4,2 milliárd forintos) büntetést kapott, amelyet most további nyolcéves börtönbüntetéssel toldottak meg állami pénzek körüli stiklik és a választási törvény megsértése miatt. Támogatói azonban még így is akadnak.

Fotó: MTI/AP/Ri Dzsin Man
Fotó: MTI/AP/Ri Dzsin Man
Fotó: MTI/AP/Ri Dzsin Man

Keresés az oldalon