Kiemelt Hírek 2018. július 19.

Mészáros Lőrinc mezében feszítenek a Puskás Akadémia játékosai – videó

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 19.
Elképesztő, de a köztévé élőben adta a meglehetősen érdekesre sikerült a bemutatót.

Sajátos videóban mutatta be új mezét a Puskás Akadémia. A csapat a stadionjában, a felcsúti Pancho Arénában hirdette világgá, hogy lecserélte az Adidast, és a jövőben bizony a klubelnök, Mészáros Lőrinc mezében játszik – írja a hvg.hu.

A gázszerelő, vállalkozó, politikus, Orbán Viktor jó barátja még decemberben alapította meg a Magyar Sportmárka Zrt-t, amely máris berobbant a köztudatba 2rule nevű márkájával. Bár a terméket most lehetett először látni, a Puskás Akadémia mellett valamiért a Diósgyőr és a Haladás is mellette tette le a voksát. Sőt egyes hírek szerint a magyar válogatott 2rule-ra vált.

No de visszatérve a Puskás Akadémiához. A klub négy futballistája, Bokros Szilárd, Spandler Csaba, Szolnoki Roland és Varga Ádám büszkén feszít az új márkában, amelyről videó is készült, sőt az M4 Sport még közvetítette is élőben a Facebookon a fantasztikus eseményt – írja a 444.hu.

A futballisták persze örülnek, hogy a jövőben a 2rule márkajelzésű dresszben léphetnek pályára, és abban bíznak, hogy úgy szárnyalnak benne, mint a turulmadár. Zárásképpen a sztárfutballisták kifigurázzák Neymart, mire Spandler Csaba odaszól a többieknek, hogy Real Madrid szurkoló, és nem csinál ilyet. Pedig már bíztunk benne, hogy gyerekkora óta a Puskás Akadémiának drukkolt.

Mindenesetre ilyen egy jó magyar mezbemutató egy 1800 fős településen.

Közzétette: Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia – 2018. július 19., csütörtök

Keresés az oldalon