Kiemelt Hírek 2018. június 18.

Andy Vajna számára nehéz nap volt az apák napja

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 18.
Vajna Tímea viszont a temetőben is támogatta férjét, amelyet meg is örökített.

Már Magyarországon is ismert fogalom az Egyesült Állokban népszerű apák napja, amelyet Vajna Tímea is megünnepelt. Instastoryjában egy közös képet osztott meg édesapjával, majd egy közös ebédről posztolt, amelyen láthatóan mindenki jól érezte magát.

A bejelentkezések hangulata azonban mégsem volt maradéktalanul vidám. Andy Vajnával a temetőben jártak, ahol a producer fiának a sírját látogatták meg. Justin Andrew Vajna 11 évvel ezelőtt, 26 éves korában hunyt el.

A tragédiáról 2007-ben mesélt először Andy Vajna az Echo TV Arckép című műsorában. Azelőtt csak annyit lehetett tudni, hogy Justin önkezével vetett véget az életének, miután évekig skizofréniával küzdött.

Andy Vajna nagyon közel állt a gyerekéhez, akire ma is minden nap gondol: „Nem is akarok túl lenni a tragédián. A fiam velem van minden nap. Minden órában, minden percben jelen van az életemben, és amikor visszagondolok, nagyon pozitív élményeim vannak arról az időszakról, amelyet együtt töltöttünk.”

A producer felesége a jelek szerint mindent megtett, hogy könnyebb legyen az apák napja Andynek – írja az nlcafe.hu.  Az ebéd után Malibuban sétáltak, és láthatóan sikerült mosolyt csalnia párja arcára.

 

Keresés az oldalon