Agárdi Szilviát azzal vádolják, hogy látássérülése csak hazugság

Startlap - Startlap
Támadó leveleket is kap, de legutóbb egy ételrendelés után az ügyfélszolgálatos már videóban fakadt ki ellene. Bulvárösszefoglaló.

Agárdi Szilviát azzal vádolják, hogy hazudott látássérüléséről

Az énekesnőnek olyanokat írnak, hogy csak azért használja a fehér botját, hogy sajnáltassa magát, egy ételrendelés után egy ügyfélszolgálatos pedig ennél is tovább ment. Agárdi Szilvia nemrégiben ismét kórházba került, mert tovább romlott a látása. Szomorú élményeiről a Mokkában mesélt. A beszélgetésről készült felvétel ebben a cikkben található.

“Valaki mögém lép, utána se kép, se hang. A következő emlékem, hogy fekszem egy ágyon” – 11 éves korában megerőszakolták az ÉNB Belláját

A 24 éves Kéri Bea éveken át senkinek sem beszélt traumájáról, annyira szégyellte magát. Az RTL II-n futó sorozat óta mar már Pszí néven rapperkedő lány először állt ki a nyilvánosság elé történetével, hogy példát mutasson sorstársainak. Megrázó beszámolóját ebből a cikkből ismerheted meg.

Horváth Charlie: Ha nem kapunk pénzt, kaját se tudunk venni

Horváth Charlie is egyike a raktárkoncetes előadóknak, ennek kapcsán nyilatkozott szorult helyzetükről. Charlie azt vallja, ő még a szerencsések közé tartozik. Kíváncsi vagy, mit mondott? Innen kiderül.

Koncz Zsuzsa távozó indexesekkel, Black Lives Matter mozgalommal, klímatüntetőkkel erősít új klipjében

Koncz Zsuzsa munkásságától nem szokatlan az aktuális történésekre való utalás. Őszi stúdióalbumáról Filmszakadás címmel megjelent első klipjének a szövege a képsorokkal együtt válik egyértelmű üzenetté. A videót ide kattintva nézheted meg.

Nincs még egy ember a Földön, aki úgy ünnepelte az 50. születésnapját, mint Claudia Schiffer

Ezen a kép nagyjából 30 éve készült Claudia Schifferről. Sok változás azóta sem történt. Fotó: julio donoso/Sygma via Getty Images)

A német szupermodell úgy néz ki, úgy mozog és úgy nevet a videón, amin éppen az 50. szülinapi tortjájának gyertyáit fújdogálja, mintha csak frissen érkezett volna egy messzi futószalagról, az androidok prototípusaként, akik majd benépesítik a földet a pusztuló emberi faj helyett, felsőbbrendű lényekként. Ha nem hiszel nekünk, nézd meg ezt a videót.

Petrik Andrea: Igazi jóféle magyar celebbé válhattam volna, aki az élete végéig ellavírozik azzal, hogy “a Kincsem színésznője”

Alig vártam már, hogy ne kelljen már játszanom

– mondja a Kincsem című filmmel széles körben ismertté vált Petrik Andrea, amikor arról beszél, hogyan érintette az életét a terhesség. Hiába esett el több szereptől, egy pillanatig sem bánta. Jelenleg boldogan vigyáz otthon négy hónapos kisfiára férjével, de azért időközben megérkezett a mozikba új filmje, a Pesti balhé. Ennek kapcsán anyaságról, színházról, a filmről, reflektorfényről, színészi és anyai kihívásokról, meg még sok minden másról beszélgettek vele. A teljes interjú itt olvasható.

“Erről még soha nem beszéltem” – Nádai Anikó megszólalt a mellműtétjéről 

A műsorvezető fiatalabb korában nem volt még olyan elégedett magával mint most, ezért berakatott pár száz köbcentit a mellkasába. Azonban az inplantátummal problémái támadtak. Vallomását a témáról ide kattintva találod.

A 61 éves Vajtó Lajos focimezben, két asztal között spárgával, a palánknak háttal bedobott egy kosarat

A meglepő leírás egy videót takar, amely újabb remek bizonyítéka annak, hogy Vajtó Lajos életkorán jogosan csodálkoznak el minden alkalommal. Ha érdekel a felvétel, akkor erre a linkre kattints.

Kim Kardashian kislányai olyan édesek, mintha két mesefigurát néznénk

North és Saint állítólag saját maguk találták ki, hogy egy kerítésen szeretnének fotózkodni, és nem a kameramán édesanyjuk ötlete volt a dolog. Akárhogy is történt, mi nagyon örülünk neki, mert amilyen kellemetlenül furcsa az édesapjuk, és amilyen ellentmondásos személyiség az édesanyjuk, a két kicsi annyira aranyos gyerek. A képeket itt lehet nézegetni.

Megmutatta magát Tom Cruise és Nicole Kidman rég nem látott fogadott lánya

Tom Cruise, Nicole Kidman és Isabella. (Fotó: Mitchell Gerber/Corbis/VCG via Getty Images)

Bella Kidman Cruise 27 éves, és általában csak munkáiról posztol az Instagramra, de végre a saját arcát is lefotózta. Íme.

Ez is érdekelhet

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók

képcím

Panelban él Joshi Bharat

képcím

Molnár Gusztáv reagált a válása hírére