A rendőrfőkapitányok meglátogatták, a kollégák videón üzentek a megkéselt rendőrnek

Startlap - Startlap
A Budapesti Rendőr-főkapitányság érzelmes videón mutatta meg a látogatást és a bajtársi üdvözleteket. Esti hírösszefoglaló.

A rendőrfőkapitányok meglátogatták, a kollégák videón üzentek a megkéselt rendőrnek

A csütörtök reggel intézkedés közben többszöri késszúrással megsebesítet rendőrnél tett látogatásról és bajtársai üdvözletéről érzelmes videót tett közzé a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A felvételt itt lehet megtekinteni.

Öt nap alatt majdnem ezer egészségügyist oltanak be Szlávik Jánosék

A Pfizer-BioNTech által kifejlesztett oltóanyaggal a Dél-Pesti Centrumkórház, valamint egyéb intézmények dolgozóinak oltását végzik. Ebben a cikkben  az intézményi oltóközpont vezetője számol be a vakcináció menetéről és első tapasztalatairól.

Mindeközben Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora is megszólalt: a szer hatékonysága mellett arra hívta fel a figyelmet, hogy még csak bőrpír sem jelentkezett a beoltott személyeknél. Bővebben.

Iványi Gábor a fideszesekről: Nekik is visznek majd pokrócot a börtönbe

A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője a Klubrádióban nyilatkozott az Oltalom Karitatív Egyesület intézményeiben a hajléktalanokat és a munkatársakat sújtó járványról, és Orbán Viktornak üzenve azt mondta, nem ártott volna elolvasni a Bibliát. Ha kíváncsi vagy a beszélgetés legérdekesebb pillanataira, akkor itt folytasd az olvasást.

Szeptember óta nem volt ilyen alacsony az új fertőzöttek száma

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, és az elhunytak száma sem nevezhető alacsonynak, ugyanakkor ilyen kedvező statisztikákra ősz óta nem volt példa. A legfrissebb, hivatalos adatok és a vakcináció képekben erre a linkre kattintva nézegethetők.

Figyelem: változik a menetrend a MÁV és a Volánbusz járatain hétfőtől

A MÁV és a Volánbusz közös közleményben tájékoztatta az utasokat a legfontosabb módosulásokról, valamint néhány hasznos tanáccsal is szolgáltak azoknak, akik a következő napokban tervezik igénybe venni a szolgáltatásaikat. További információkért kattints ide.

Benedek Tibor lett az elmúlt 20 év legjobb vízilabdása, elsöprő fölénnyel nyert

A Total Waterpolo szaklap rangsorában nemcsak a júniusban elhunyt klasszis kapott helyett a magyarok közül, hanem Kásás Tamás és Varga Dénes is. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Videón mutatta meg a Katasztrófavédelem a felrobbant hortobágyi házat

A családi házban egy propánbutángáz-palack okozta a detonációt, többen megsérültek. Íme a felvétel és a további részletek.

Legalább négy napig meleg víz nélkül működött az onkológia az Uzsokiban

Fotó: MTI/ Máthé Zoltán

A fővárosi Uzsoki Utcai Kórház esetéről az RTL Klub készített riportot, amelyben az Emberi Erőforrások Minisztériuma is reagált. Íme.

Öngyilkos merénylő robbanthatott Nashville belvárosában

A bomba hatására akkora kár keletkezett a telekommunikációs rendszerben, hogy öt államban is akadozott a szolgáltatás. A rendőrök a helyszínen talált emberi maradványok alapján indultak el. Az esetről ebben a cikkben olvashatsz.

 

Ez is érdekelhet

képcím

Robbanás történt Isztambul bevásárlóutcájában

képcím

Extra bérlevonással kell büntetni a sztrájkoló tanárokat

képcím

Putyin részleges mozgósítást rendelt el: "Nem blöffölök"