10 szakértő megjósolta, hogyan változtatja meg a világot a járvány

Startlap - Startlap
Befolyásos vállalkozók mondták el, mire számítanak ők a koronavírus lecsengése után. Vasárnap délelőtti olvasgatós hírösszefoglaló.

10 szakértő megjósolta, hogyan változtatja meg a világot a járvány

Sokszor hallottuk már, hogy hiába nyerjük meg a vakcina csatáját a koronavírus ellen, az általunk ismert világ átalakul. De vajon hogyan? Ebben a cikkben  befolyásos vállalkozók mondják el, mire számítanak ők a világjárvány lecsengése után.

Az MTI fotósa megörökítette az ország legszomorúbb karácsonyfáit

Az elmúlt években már hagyományosnak számít a fenyőfák kivágását okozó vita fellángolása decemberben. Halkan jegyeznénk meg, hogy amennyiben mindenképpen szeretnénk fát, és kizárjuk a földlabdás verziót, valamint az alternatív, művészi megoldásokat, tehát csupán annyi a dilemma, hogy műfenyőt vegyünk, vagy igazi fát állítsunk, a közhiedelemmel ellentétben az igazi fenyő jelenti a környezettudatos választást. De ez a tény keveseket kárpótol azért a keserű látványért, amit az MTI fotósa lencsevégre kapott. Íme a fénykép.

Gabriela Spanic és Andrei Mangra félreérthetetlen fotót posztolt az acapulcói tengerpartról

A dél-amerikai színésznő és magyarországi táncpartnere kapcsolatáról már régóta suttognak. Spanic és a nála 18 évvel fiatalabb most Mangra két fürdőruhás fényképpel fokozta a kettejük viszonyát övező nagy érdeklődést. A felvételeket itt nézegetheted.

“Nagy eséllyel ebben a szent pillanatban is a tárcámban lapul egy hamis százdolláros, önnél meg egy hamis eurós bankjegy anélkül, hogy erre valaha is rájönne bármelyikünk”

Fotó: Lou Rocco/Walt Disney Television via Getty Images

Mariana van Zeller új sorozatában a Nationap Geographic képernyőjén az alvilág legveszélyesebb bűnözőit mutatja be, fegyverkereskedőket, drogbárókat, a szexipar sötét figuráit, és maguk a bűnelkövetők is megszólalnak. Fel sem fogjuk, hogy milyen hatalmas hatásuk van ezeknek a piacoknak a mindennapjainkra – mondja az oknyomozó újságíró, olyan példákkal támasztva alá állítását, amitől elképedünk. Erre a linkre kattintva a 24.hu interjúját olvashatod Maraiana van Zellnerrel.

Arnold Scwarzenegger és a gyerekei: le se tagadhatnák az apukát, ebbe roppant bele az idillikusnak tűnő családi életük

Schwarzenegger és a bejárónő viszonyát 2011-ben ötödik gyermeke, Joseph Boena buktatta le. Az addig tökéletesnek hitt családban máig nem múló fájdalmak törtek fel. Ha kíváncsi vagy Kalifornia állam 38. kormányzójának magánéletére, fiaira, lányaira, akkor itt folytasd az olvasást.

A 16 éves amerikai lány, aki jókor volt jó helyen, és így lett a világ egyik leghíresebb tinédzsere 

Charli D’Amelio egy teljesen átlagos lány, leszámítva, hogy jelenleg ő a legismertebb tini Amerikában, és talán az egész bolygón. Egy hónappal ezelőtt, a világon elsőként 100 millió követőre tett szert a TikTokon, már Jennifer Lopez videóklipjében is szerepelt. Népszerűségét felhasználva komoly hatást gyakorol a világra ő maga, és rajta keresztül mások is. De miért éppen ő? Erről szól ez a cikk.

Sisi nem örült az egyik legszebb karácsonyi ajándékának, amit fiától kapott

Miközben kívülről fújjuk a brit királyi család életének apró rezdüléseit, arról manapság már egyre kevesebbet tudunk, hogy miként éltek a magyar uralkodók. A választ nem könnyíti meg a 100 éves időutazás, amit ahhoz kell tenni, hogy elérkezzünk az utolsó, békeidőben regnáló házaspárhoz, Ferenc Józsefhez és Erzsébet királynéhoz. De ebben segít a történész és a művészettörténész, akik felvillantják a legizgalmasabb momentumokat a témából, amelynek anyagával egyébként köteteket lehetne megtölteni. Karácsony lévén most az ünnepi időszakra, az ajándékozásra, dekorálásra, családi hangulatra fókuszálva pillantunk bele a naplórészletekbe, levelezésekbe, képekbeBővebben.

Világsztárok, akik hajléktalanok voltak, mielőtt berobbantak a híresek és gazdagok világába

Van, aki élete egyik legjobb időszakának tartja, van, akit egyszerűen nem is érdekelt, hogy a fedél a feje felett egy autó karosszériája, és olyan is akad, aki utólag a humorát köszöni annak, hogy átmenetileg hajléktalanként élt. Ide kattintva élvonalbeli hollywoodi hírességekről olvashatsz, akik nagyon mélyről indították a karrierjüket.

Karácsony a mélyszegénységben: a soroksári polgármester démonizálással próbálta tönkretenni a civileket, pedig démonok nincsenek, csak üldözött emberek az adományosztáson

Bese Ferenc, Soroksár fideszes támogatást élvező polgármestere cinikus eszközökkel lehetetlenítette el az Utcáról Lakásba! egyesület projektjét, és így azt, hogy hajléktalan emberek végre igazi otthonhoz jussanak. A 24.hu riportot készített a szervezetet az ünnepi adományozásáról, az elosztóközpontként működő fővárosi szórakozóhelytől indulva elkísérték őket a rászorulókhoz. Annak, amit Bese vizionált, nyoma sincs, helyette fájdalom, tragikus sorsok, kitartó küzdelem és reménykedés fogad. Fotók és további részletek itt.

Elkészült a nagy 2021-es egészséghoroszkóp

Fotó: Adam Berry/Getty Images

Vajon mit hoz a jövő év egészségügyi szempontból a pandémia kellős közepén? Ebben a cikkben az asztrológus sorra veszi a csillagjegyeket, és válaszol a kérdésre.

 

Ez is érdekelhet

képcím

Ez volt Novák Katalin és férje koronázási szettje - a hét...

képcím

93 éves nagymamából lett TikTok-sztár, aki tippeket ad...

képcím

Megszünteti a kormány az oltási igazolványt