Gabriela Spanic három lehengerlő DWTS-szettje

Startlap - Startlap
A 46 éves latin-amerikai színésznő elképesztően bevállalós volt. Heti bulvárösszefoglaló.

Gabriela Spanic elképesztően bevállalós volt

Gabriela Spanic hónapok óta Magyarországon él, a Dancing with the Stars – Mindenki táncol című műsor miatt érkezett az országba és egyszerűen imádta Budapestet már az első pillanattól. Ebben a cikkben megnézheted, melyik az a három DWTS-szett, ami irtó szexin állt a 46 éves latin-amerikai színésznőn.

Liz Hurley karácsonyi képe hibáktól hemzseg

Tényleg a Photoshop csúcsa Elizabeth Hurley karácsonyi képe, mint egy Kiszel Tünde-naptárfotó decemberből. Kíváncsi vagy? Ide kattints.

Te felismered Tomán Szabinát? 26 évvel ezelőtti fotót mutatunk róla

Tomán Szabina 16 évesen kezdett modellkedni, ma pedig sikeres üzletasszony és kétgyermekes családanya. Ha érdekel, hogyan nézett ki 26 évvel ezelőtt, itt megnézheted.

Singh Viki karácsonyi énekétől elolvadtak követői

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Nincs ember, aki ne hallotta volna még az All I Want for Christmas Is You című dalt az ünnepi időszakban, ugyanis Mariah Carey karácsonyi slágere legalább a plázákban kószálva biztosan megütötte a füledet. Singh Viki is ezzel kívánt kellemes ünnepeket követőinek, ő saját verziójában adta elő ezt a nagyon híres dalt. Itt meghallgathatod.

Jáksó László elárulta, mit csinál, mióta áprilisban újra eltűnt az éterből

A hírek szerint Jáksó nyolc hónappal ezelőtt annyira összeveszett a Sláger FM tulajdonosával, hogy minden kapcsolatot megszakítottak egymással. Egészen eddig semmi hír nem volt a rádiósról, most azonban nyilatkozott. Bővebben.

Rékasi Károly megszólalt a Reggeli-interjúról, de mintha nem értené, mi volt a baj

A színész rendkívül különösen, sőt, kellemetlenül viselkedett az RTL Klub stúdiójában, a jelenését illető kritikák pedig őt sem kerülték el, ezért reagált. Bővebben.

Mary Zsuzsi búcsúlevele egy fájdalmas szerelmes üzenet volt

Az 1968-as Táncdalfesztivál felfedezettje egy igazi maximalista díva volt, akit imádott a sajtó és a közönség, de tehetsége mellett viharos magánélete is vonzotta a figyelmet. Két férjén kívül számos kapcsolata volt, de ahogy utolsó szavaiból kiderült, valójában egyetlen ember volt, akit mindig szeretett. Mary Zsuzsi éppen kilenc éve, 2011. decemberében a szentesti családi vacsorát követően lett öngyilkos budai otthonában. Bővebben.

Ferenc pápa ujja ismét megbotlott egy erotikus kép felett

Vincenzo PINTO / AFP

Épp csak elfelejtettük az egyházfő pornós lájkját, máris megérkezett a következő. Ferenc pápa ezúttal visszafogottabb ízléssel választott, de így is roppant erős a tartalom, amire rányomta a tetsziket. Fotó és további részletek itt.

Michael Jackson hírhedt birtokát milliárdos barátja vette meg

Az ingatlant évek óta hiába árulták, végül az eredeti irányár töredékét fizették ki érte. Az eladással nem véletlenül támadtak nehézségeik. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Különleges ruhában ment férjhez a világhírű magyar modell: Axente Vanessa gyönyörű menyasszony volt

A 25 éves Axente ritkán szerepel, nevét annak ellenére sem sokan ismerik, hogy igencsak komoly karrier áll a háta mögött. A modell indiai szerelmének, Rahilnak mondta ki a boldogító igent Budapesten. A nagy eseményről szerencsére rengeteg szuper képet posztolt, bőven van mit nézegetni, ha erre a linkre kattintasz.

A hét legfontosabb közéleti híreinek összefoglalóját itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

A pápa kijelentése alapvető változást hozna a katolikus...

képcím

Hivatalos: itt van Ferenc pápa budapesti programja

képcím

Hivatalos: április végén Magyarországra látogat Ferenc pápa