Újabb hírek a megkéselt rendőr állapotáról

Startlap - Startlap
A 26 éves férfit pénteken este ébresztették fel az altatásból. Heti hírösszefoglaló.

Stabil a megkéselt rendőr állapota, de még nincs túl a nehezén

A csütörtökön megkéselt rendőr állapota stabil, de még nincs túl a nehezén; a 26 éves férfit pénteken este ébresztették fel az altatásból – hangzott el az M1 aktuális csatorna szombat reggeli Híradójában a Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatására hivatkozva. Részletek.

Megérkezett Magyarországra az első vakcinaszállítmány

Az első oltóanyagszállítmány szombaton reggel 6 órakor lépte át a hegyeshalmi határt. 9750 adag oltóanyagot tartalmaz, amely 4875 egészségügyi dolgozó oltását teszi lehetővé. Az eseményről fotók is készültek, ha látni szeretnéd, ide kattints.

Ezen a héten ugyanakkor közölték a Központi Statisztikai Hivatal felmérésének eredményét, melyből megtudhatjuk, hány magyar fogja biztosan beoltatni magát. A pontos számokat itt találod.

Orbán újabb gazdasági intézkedéseket jelentett be

Kibővített gazdaságvédelmi akciótervet jelentett be a kormányfő, négy alapvető döntést ismertetett. A részletekért ide kattints.

Így kapcsolták le a díszkivilágítást Budapesten

Illusztráció (MTI/Szigetváry Zsolt)

Ilyen tiltakozás sem volt még idehaza, mint amit Karácsony Gergely kezdeményezett. A főpolgármester már napokkal korábban jelezte, hogy az ország több pontján lekapcsolják a díszvilágításokat, ezzel tiltakozva az önkormányzatok ellehetetlenítése ellen. Budapest “elszürküléséről” itt nézheted meg a videót.

Emmi: Új gyógymód a koronavírus okozta betegségek ellen

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelemzés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) – Európában első országként, december 12-én – engedélyezte a bamlanivimab nevű készítmény vészhelyzetbeli alkalmazását az enyhe és a közepesen súlyos koronavírusos betegek kezelésére. A témáról bővebben ebben a cikkben írnak.

Magyar Posta: változnak az árak január elsejétől

A posta 2021-től nem csak a levéltermékek és a kapcsolódó többletszolgáltatások árait emeli, de egy apróbb módosítást is bevezet. További információkért kattints ide.

Brexit – Megszületett a megállapodás

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke (j) és Michel Barnier, az Európai Bizottság Nagy-Britannia és az Európai Unió kétoldalú kapcsolatrendszerének ügyében illetékes főtárgyalója sajtóértekezletet tart Brüsszelben 2020. december 24-én, miután megállapodás született az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerének feltételeiről.
(MTI/EPA/Pool/Francisco Seco)

Százszázalékos vámliberalizációt biztosít a kétoldalú áruforgalomban az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerének feltételeiről szóló megállapodás, amelyből a brit kormány pénteken tett közzé érdemi részleteket. A témáról bővebben itt olvashatsz.

Sem kártérítés, sem bocsánatkérés nem jár Tiborcz Istvánnak: a bíróság elutasította a keresetét

Orbán Viktor veje Karácsony Gergelytől egymillió forintot követelt, mivel szerinte a főpolgármester az önkormányzati választási kampányban során visszaélt a nevével és megsértette a becsületét. Mi történt? Innen kiderül.

NAV: Fontos változás jön a gépjárműadónál

A gépjárműadó adóztatási feladatait 2021-től a NAV veszi át. Módosulnak a befizetési határidők. Részletek.

Ez is érdekelhet

képcím

Hivatalos: Erdogan nyerte a török elnökválasztást

képcím

A NAV ismét kitolta az adóbevallás határidejét

képcím

Orbán Viktor köszönetet mondott az Európai Uniónak