Kiemelt Hírek 2018. július 21.

A Parlamentben aludt a jobbikos képviselő, aki letáborozott Orbán Viktor irodája elé

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 21.
Dr. Varga-Damm Andreának nem válaszolnak a levelére, amelyben kritikus kérdéseket feszeget.

Péntek óta ül Orbán Viktor irodája előtt Dr. Varga-Damm Andrea jobbikos országgyűlési képviselő, aki azt ígéri, addig nem mozdul onnan, amíg Orbán Viktortól nem kap választ a levelére – számolt be az Index.

Leültem miniszterelnök úr ajtaja elé, és megvárom azt a választ, amelyre múlt szombat óta várok a végrehajtások és kilakoltatások felfüggesztése, valamint az ápolási díj ügyében

– jelentette be péntek délután a Facebook-oldalán a képviselő, aki a devizahiteles kilakoltatásokra utalt. Varga-Damm jelzte, hogy alaposan felkészült, több napi holmival felszerelkezett.

Nem megyek el innen haza, amíg a miniszterelnök úrtól nem kapom meg a múlt szombati levelemre a választ, amelynek lényege az, hogy a kilakoltatások és végrehajtások felfüggesztése érdekében hívja össze jövő hétre a parlamentet, és az ápolási díj ügyében dolgoztassa ki a pénzügyminiszterrel az ütemes emelését jövő június 30-ig. Remélem, hogy minél előbb választ kapok, de én ráérek. Én addig itt ülök, hiszen képviselő vagyok, amíg ezt a választ nem kapom meg

– fejtette ki a miniszterelnök irodája előtti élő bejelentkezésében.

Közzétette: Andrea Varga-Damm – 2018. július 20., péntek

Másfél órával első bejegyzése után Orbán Viktor távozott a parlamentből. “Legalább köszönt” – írta Dr. Varga-Damm Andrea, aki a reggeli posztja tanúsága szerint a parlamentben töltötte az éjszakát.

Reggel van. Túl vagyok az első parlamenti éjszakán. Szembe velem a zászló néha lobog, de inkább nyugalomban van. Megmosakodtam, felfrissítettem magam, kezdődhet az új nap. Én csak a válaszra várok, és ha megkapom, már megyek is haza

– fogalmazott másnap a politikus. Miután a Magyar Narancs arról számolt be, hogy Varga-Damm lement a saját irodájába, a képviselő egy bizonyító erejű fotót is közölt, valamint jelezte: “A téves hírekkel ellentétben nem adtam fel. Lejöttem a frakció irodára a további stratégia kidolgozása érdekében a számítógépemért. Hamis híreket nem Ildomos terjeszteni.”

A kormányközeli sajtó valótlan tudósítása miatt kénytelen vagyok közzétenni a képet, hogy itt ülök miniszterelnök úr irodája előtt és itt is maradok. Várom a választ.

Közzétette: Andrea Varga-Damm – 2018. július 21., szombat

 

Keresés az oldalon