A nagy csokimikulás-teszt: nem a legdrágább a legfinomabb

Startlap - Startlap
A Nosalty több mint egy tucat terméket kóstolt, és az eredményeikből kiderült: a valóban jó minőségű csokoládéból készült Télapó megtalálása egyáltalán nem lehetetlen, ugyanakkor a nagy márkák is piacra dobtak kifejezetten lesújtó termékeket. Vasárnap déli olvasgatós hírösszefoglaló.


Uwe Anspach/picture alliance via Getty Images

A nagy csokimikulás-teszt: nem a legdrágább a legfinomabb

Egy hét múlva érkezik a Télapó, hogy megtöltse a kitisztított kiscsizmákat, és amennyiben nem szeretnél csalódott arcokkal szembesülni miután az ünnepi időszak egyik legfőbb szimbólumát mintázó csokifiguráról lekerül a piros csomagolóanyag, melegen ajánljuk ezen írást. A Nosalty több mint egy tucat terméket kóstolt, és az eredményeikből kiderült: a valóban jó minőségű csokoládéból készült Télapó megtalálása egyáltalán nem lehetetlen, ugyanakkor a nagy márkák is piacra dobtak kifejezetten lesújtó termékeket.

Ezek a termékek a slágerek a karácsonyi vásárlók között az idén

A szakértőket is meglepte, milyen látványos változás állt be az online kereskedelem legfrissebb népszerűségi listáján. A tavalyi favorit iránti lelkesedés bezuhant, több más termékkategória ázsiója viszont szárnyalásnak indult. Ha érdekel a téma, akkor itt folytasd az olvasást.

Hol lehet a legjobb bejglit kapni? A Magyar Cukrász Ipartestület elárulta

Az “Év Bejglije” versenyen a neves szaktekintélyekből és ismert személyiségekből álló zsűri három kategóriában – hagyományos diós, mákos és ínyenc – választotta ki a legfinomabb süteményeket az ország minden tájáról. Így összesen 9 dobogóst hirdettek, a fényképes toplista erre a linkre kattintva található.

Rúzsa Magdi már nem látja a lábfejét

MTI/Vasvári Tamás

A három gyermekkel várandós énekesnő a Facebookon mutatta meg, hogyan is kell elképzelni azt, amikor a pocak akkora, hogy kitakarja a testrészeket. Fotó.

Ritkán látott kép Kovács Kokó Istvánról: így nézett ki fiatalon a bokszlegenda

Az 51 éves olimpiai, világ- és Európa-bajnok ökölvívó napjainkban Svájcban él második feleségével, és éppen negyedik gyermeke születését várja. De évtizedekkel ezelőtt a hamarosan négyszeres apukává váló Kokó egy fülbevalós kölyök volt még. Íme.

Karácsonyi csoda Szegeden: felkapcsolták a híres ünnepi díszkivilágítást

Szegeden különösen komolyan veszik a decemberi fények ügyét, a szikrázó pompában úszó várostól még azoknak is megjön a kedve a karácsonyhoz, akik amúgy igazi Grincsként tűrik csak az ünnepeket. Galéria.

Európa legszebb adventi villamosa ismét elindult Miskolcon

A miskolci járat, amelyet négy alkalommal választottak meg a kontinens legszebb adventi villamosának, különleges díszítéssel rendelkezik, és minden évben új látványelemeket szerelnek fel. A jármű most ünnepli jubileumát, amelynek alkalmából ezúttal a világ egyik legszebb Disney-meséjének szereplőivel együtt utazhatunk. Fotók és további részletek itt.

Kvíz: felismered a budapesti utcákat régi képeken?

Az igazán szemfülesek általában a több mint 100 éves, fekete-fehér fotókról is hamar rájönnek, hol készült a felvétel. Neked vajon sikerül? Tedd próbára tudásodat.

2021-ben nem maradnak el: mesébe illő karácsonyi vásárok Európában

Sean Gallup/Getty Images

A Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár november 19-én nyitott meg a szokásos helyszínen, a Vörösmarty téren, a bécsi vásár ugyanakkor elmarad a rendkívül szigorú osztrák járványellenes intézkedések miatt. Mi a helyzet a többi nagyváros híres karácsonyi vásáraival? Ebben a cikkbenösszegyűjtöttük azokat a vásárokat, amelyeket megtartanak az idén, és az is kiderül, milyen szabályok vonatkoznak a látogatókra.

Az univerzum megüzeni, ha változtatnod kell: 6 jel arról, hogy nem a saját sorsodat követed

Az, hogy látszólag nincs semmi baj, korántsem jelenti azt, hogy valóban boldog az életed. Erre a linkre kattintva olyan apró, mégis nagyon jellegzetes testi, lelki és szociális tünetek felsorolását találod, amelyek arra utalnak, hogy nem úgy élsz, ahogy megérdemelnéd.

Ez is érdekelhet

képcím

Alekosz beszólt Kulcsár Edinának

képcím

444.hu: Megérkezett az Orbán család harmadik generációja a...

képcím

Megjelent a rendelet az oltási igazolványról