A nagy csokimikulás-teszt: nem a legdrágább a legfinomabb

Startlap - Startlap
A Nosalty több mint egy tucat terméket kóstolt, és az eredményeikből kiderült: a valóban jó minőségű csokoládéból készült Télapó megtalálása egyáltalán nem lehetetlen, ugyanakkor a nagy márkák is piacra dobtak kifejezetten lesújtó termékeket. Vasárnap déli olvasgatós hírösszefoglaló.


Uwe Anspach/picture alliance via Getty Images

A nagy csokimikulás-teszt: nem a legdrágább a legfinomabb

Egy hét múlva érkezik a Télapó, hogy megtöltse a kitisztított kiscsizmákat, és amennyiben nem szeretnél csalódott arcokkal szembesülni miután az ünnepi időszak egyik legfőbb szimbólumát mintázó csokifiguráról lekerül a piros csomagolóanyag, melegen ajánljuk ezen írást. A Nosalty több mint egy tucat terméket kóstolt, és az eredményeikből kiderült: a valóban jó minőségű csokoládéból készült Télapó megtalálása egyáltalán nem lehetetlen, ugyanakkor a nagy márkák is piacra dobtak kifejezetten lesújtó termékeket.

Ezek a termékek a slágerek a karácsonyi vásárlók között az idén

A szakértőket is meglepte, milyen látványos változás állt be az online kereskedelem legfrissebb népszerűségi listáján. A tavalyi favorit iránti lelkesedés bezuhant, több más termékkategória ázsiója viszont szárnyalásnak indult. Ha érdekel a téma, akkor itt folytasd az olvasást.

Hol lehet a legjobb bejglit kapni? A Magyar Cukrász Ipartestület elárulta

Az “Év Bejglije” versenyen a neves szaktekintélyekből és ismert személyiségekből álló zsűri három kategóriában – hagyományos diós, mákos és ínyenc – választotta ki a legfinomabb süteményeket az ország minden tájáról. Így összesen 9 dobogóst hirdettek, a fényképes toplista erre a linkre kattintva található.

Rúzsa Magdi már nem látja a lábfejét

MTI/Vasvári Tamás

A három gyermekkel várandós énekesnő a Facebookon mutatta meg, hogyan is kell elképzelni azt, amikor a pocak akkora, hogy kitakarja a testrészeket. Fotó.

Ritkán látott kép Kovács Kokó Istvánról: így nézett ki fiatalon a bokszlegenda

Az 51 éves olimpiai, világ- és Európa-bajnok ökölvívó napjainkban Svájcban él második feleségével, és éppen negyedik gyermeke születését várja. De évtizedekkel ezelőtt a hamarosan négyszeres apukává váló Kokó egy fülbevalós kölyök volt még. Íme.

Karácsonyi csoda Szegeden: felkapcsolták a híres ünnepi díszkivilágítást

Szegeden különösen komolyan veszik a decemberi fények ügyét, a szikrázó pompában úszó várostól még azoknak is megjön a kedve a karácsonyhoz, akik amúgy igazi Grincsként tűrik csak az ünnepeket. Galéria.

Európa legszebb adventi villamosa ismét elindult Miskolcon

A miskolci járat, amelyet négy alkalommal választottak meg a kontinens legszebb adventi villamosának, különleges díszítéssel rendelkezik, és minden évben új látványelemeket szerelnek fel. A jármű most ünnepli jubileumát, amelynek alkalmából ezúttal a világ egyik legszebb Disney-meséjének szereplőivel együtt utazhatunk. Fotók és további részletek itt.

Kvíz: felismered a budapesti utcákat régi képeken?

Az igazán szemfülesek általában a több mint 100 éves, fekete-fehér fotókról is hamar rájönnek, hol készült a felvétel. Neked vajon sikerül? Tedd próbára tudásodat.

2021-ben nem maradnak el: mesébe illő karácsonyi vásárok Európában

Sean Gallup/Getty Images

A Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár november 19-én nyitott meg a szokásos helyszínen, a Vörösmarty téren, a bécsi vásár ugyanakkor elmarad a rendkívül szigorú osztrák járványellenes intézkedések miatt. Mi a helyzet a többi nagyváros híres karácsonyi vásáraival? Ebben a cikkbenösszegyűjtöttük azokat a vásárokat, amelyeket megtartanak az idén, és az is kiderül, milyen szabályok vonatkoznak a látogatókra.

Az univerzum megüzeni, ha változtatnod kell: 6 jel arról, hogy nem a saját sorsodat követed

Az, hogy látszólag nincs semmi baj, korántsem jelenti azt, hogy valóban boldog az életed. Erre a linkre kattintva olyan apró, mégis nagyon jellegzetes testi, lelki és szociális tünetek felsorolását találod, amelyek arra utalnak, hogy nem úgy élsz, ahogy megérdemelnéd.

Ez is érdekelhet

képcím

Szegedi gyilkosság: újabb fejlemények az ügyben

képcím

Fotókon Ferenc pápa találkozása Orbán Viktorral

képcím

Első fotók a pápalátogatásról - száz gyerek fogadta a Liszt...