Erős Antónia megmutatta 12 éves ikreit

Startlap - Startlap
A népszerű híradós ritkán mutatta meg eddig is gyerekeit, bár most is volt az egészben egy kis csavar. Heti bulvárösszefoglaló.

Erős Antónia gyerekeivel állt kamera elé, bár nem egészen úgy, ahogyan azt vártuk volna

MTI/Szigetváry Zsolt

Két kamaszgyermekével ment az X-Faktor élő show-ját megtekinteni, ahol nyilatkozott is az RTL Klub stábjának, az ikrekkel a háttérben. Íme

Várkonyi Andrea Mészáros Lőrincről: “Csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom”

Hétfő óta kapható Várkonyi Andrea könyve, amit már a megjelenése előtt roppant érdeklődés övezett. Úgy látszik, a nagy izgalmak nem voltak hiábavalók, a pszichológus/műsorvezető nem várt részletekbe avatja be lelkes olvasóit házassága intim kulisszatitkairól. Részletek.

Keleti Andrea: Hogy lehet a Demcsák Zsuzsával jóban lenni?

Amikor a táncművészből a Hal a tortán forgatásán kibukott a váratlan őszinteség, Zsidró Tamás figyelmeztette, hogy veszik a kamerák. Keleti Andrea végül egy közlemény kiadására kényszerült az incidens miatt. Bővebben.

Így búcsúztak a hírességek Csűrös Karolától: “Messze több volt, mint Etus a Szomszédokból”

Csűrös Karola november 24-én, hosszú betegség után 85 évesen meghalt. A színésznőt ismert kollégák, politikusok és a közönség is gyászolja.  Bővebben.

Rudolf Péter nem érti színésze kifakadását

MTI/Illyés Tibor

A Vígszínház színésze felháborodott, hogy a koronavírus-járvány idején nem védik eléggé a dolgozókat. Az igazgató szerint a legszigorúbb protokollt alkalmazzák. A kínos helyzetről ez a cikk tájékoztat részletesen. 

Idén karácsonykor Koltai Róberttől zokoghatunk a Telekom jóvoltából

A Magyar Telekom nyerte meg a Deutsche Telekom reklámfilm pályázatát, a nagypapát alakító Koltait 9 országban sugározzák majd. A cég közleménye szerint a tavalyi karácsonyból hiányzó “szokásos varázslatot” szerették volna visszahozni az idei évre, és az a helyzet, hogy ez – amennyiben az ajándék mobilnetről szóló kommentárt figyelmen kívül tudjuk hagyni – valóban sikerült, eléggé megható lett a kisfilm. Íme.

Járai Máté Törőcsikről: Mari mama nem örülne, ha egykori otthona emlékház lenne

Egyelőre nem született végleges döntés a család részéről az áprilisban elhunyt művésznő velemi házának sorsáról, unokája azonban elmondta, mire vágyna szerinte és nagynénje szerint Törőcsik Mari. Részletek.

Nádai Anikó megmutatta, hogy sikerült az orrplasztikája: “Mintha egy új ember nézne a tükörbe”

A műsorvezető állítása szerint az orra egy gyerekkori baleset során megsérült, majd rosszul forrt össze a csont, és ez régóta nagyon zavarta őt. Nádai Anikó új orrát ide kattintva lehet megtekinteni.

Mindenki Julia Roberts szikrázó gyűrűit akarja, és meg is kaphatja rendkívül olcsón

Michael Kovac/Getty Images for CORE Gala

A nyilvánosan ritkán szereplő amerikai színésznő a közelmúltban Tom Hanks felesége, Rita Wilson Hollywoodi hírességek sétányára kerülő csillagának avatásán jelent meg egy unortodox nadrágkosztümben. De nem a ruha, és nem is Julia Roberts szikrázó szépsége, hanem az ékszerek kerültek a figyelem középpontjába, főleg, miután kiderült, hogy földi halandók bankszámlája által is könnyedén elérhető kiegészítőkről van szó. Fotók és további részletek itt.

Erzsébet királynő már felállította fenséges, négy ember magas karácsonyfáját

Ez is érdekelhet

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...

képcím

Várkonyi Andrea a férjével közös szerelmes fotót posztolt

képcím

Panelban él Joshi Bharat