A Merkely Béla által javasolt ellenanyagteszt is negatív lett a kínai vakcinával oltott orvosnál

Startlap - Startlap
A kínai vakcinával oltottak antitestvizsgálatait gyűjtő Facebook-csoport 500 negatív leletnél jár, virológusok, immunológusok biztosították őket támogatásukról, képviselőik találkoztak Karácsony Gergellyel. Egy nyugdíjas reumatológus levelezésbe kezdett a SE rektorával. Délelőtti hírösszefoglaló.

A Merkely Béla által javasolt ellenanyagteszt is negatív lett a kínai vakcinával oltott orvosnál

A kínai vakcinával oltottak antitestvizsgálatait gyűjtő Facebook-csoportban 500-hoz közelít a negatív leletek száma, virológusok és immunológusok biztosították őket támogatásukról, képviselőik találkoztak Karácsony Gergellyel. Egy nyugdíjas reumatológus levelezésbe kezdett a Semmelweis Egyetem (SE) rektorával, aki a magánlaborok tesztje helyett a saját intézményi vizsgálatának elvégzését javasolta neki, állítva, hogy az mindenkinél az oltás hatékonyságát mutatta ki. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Magyar rendőrök fogtak el kanadai gyilkosokat 

A kanadai Hamiltonban februárban történt emberölés gyanúsítottjait a VI. kerületben fogta a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda. Az esetről ebben a cikkben írnak.

Elektromos autók vásárlási támogatása: hétfő reggeltől lehet pályázni 

Az akár több milliós összegű támogatás összevonható a nagycsaládosoknak járó kedvezménnyel. A pályázat pontos feltételeit itt ismertetik.

“Nem asszisztálunk a gyűlöletkeltő színjátékhoz” – Hadházyék nem szavaznak a pedofil- és melegellenes törvényről

Fotó: MTI/Mónus Márton

A “parlamentnek csúfolt cirkuszban” a Fidesz Putyint követve kreálna új ellenséget a törvénnyel, a homofóbiát elítélő ellenzékből pedig pedofiltámogatókat – vélekedik Hadházy. Bővebben.

Borzasztóan lassú lett a hagyatéki ügyintézés

Van, ahol 10 hónapig is eltarthat, mire az örökösök kézhet kapják a közjegyzők hivatalos végzését. A Jegyzők Országos Szövetsége és a Magyar Országos Közjegyzői Kamara is elismerte a lakossági tapasztalatokat, és elárulták, mi áll a háttérben. További információkért katt ide.

Ennyi ember halt meg szombaton és vasárnap koronavírusban

A kormányzati tájékoztató központ immár összesítve, hétfő reggel közli a hétvégi járványügyi adatokat. A legfrissebb számokért ide kell kattintani.

Szelfit küldött a vörös bolygóról a kínai marsjáró

Aki szerette az Ötös Robotot a Rövidzárlatból, annak a Csurong marsjáró is tetszeni fog. A május 15-én landolt szerkezet az önarckép mellett egy látványos panorámaképet is küldött az Utopia Planitia síkságról, ahol jelenleg tartózkodik. Fotók.

Ez volt a foci Eb eddigi legjobb meccse

A holland-ukrán találkozó végre igazi fociélményt nyújtott egy ötgólos, fordulatos meccsel. Erre a linkre kattintva az összes gólt visszanézheted.

Egyre több tudós állítja, hogy egy kínai laborból szabadulhatott az emberiségre a koronavírus – tényleg így van?

Fotó: Misha Friedman/Getty Images

A világjárványt okozó vírus eredete körüli dilemma nem új, de míg korábban a tudományos közösség szinte egységesen kiállt a járvány természetes származása és elterjedése mellett, jelenleg neves szakértők egyre népesebb csoportja foglalkozik a másik lehetőséggel. Hogy megérthesd a vitát övező tényeket, érveket, ellenérveket és fogalmakat, a Telex Gyorstalpalója összefoglalta a lényeget. Íme.

Kezdődik: érkezik az év első hőhulláma

Keddtől intenzív melegedés indul, amely a hét végére tetőzik. A következő napok időjárás-előrejelzése itt olvasható.

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar Péter elárulta, ki beszél a hangfelvételen, amit kedden...

képcím

Öt nőt öltek meg Bécsben egy nap alatt - A hét hírei képekben

képcím

Ezért nem tartóztatják le Gyárfás Tamást még