A matyóba öltöztetett Tóth Gabi kicenzúrázva énekelte saját számát a pápai mise előtt

Startlap - Startlap
Úgy tűnik, az ipari méretű vallási kitárulkozás, de még a nyakláncán helyett kapott Jézus Krisztus is kevés volt ahhoz, hogy Tóth Gabi "erdőben szeretkezhessen" Ferenc pápa előtt. Vasárnapi hírösszefoglaló.


YouTube/Tóth Gabi

A matyóba öltöztetett Tóth Gabi kicenzúrázva énekelte saját számát a pápai mise előtt

Úgy tűnik, az ipari méretű vallási kitárulkozás, a fején kívül mindenét takaró fekete matyó szerelés, de még a nyakláncán helyett kapott Jézus Krisztus is kevés volt ahhoz, hogy Tóth Gabi “erdőben szeretkezhessen” Ferenc pápa előtt. A közönség sajnos így sem tanúsított túl nagy érdeklődést. Videó.

Szerencsére Tóth Gabin kívül más események is történtek: Ferenc pápa befutott, találkozott Orbán Viktorékkal, egyházfőkkel, majd öltönyben kocogó testőrök kíséretében megérkezett a Hősök terére, hogy megtartsa az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus zárómiséjétGaléria.

Hét nő él a világon, akiknek szabad fehér ruhában találkoznia a pápával

Ha visszaemlékszünk, hogy Angelina Jolie, Melania Trump vagy Michelle Obama milyen ruhában járult a szentatya elé, egyértelműen látszanak az öltözködési szabályok: a megfelelő testrészeket takaró fekete ruha plusz fátyol kombinációja a kötelező viselet a női nem számára. Csupán hét asszony képez kivételt, akiket személyesen a pápa választ ki, és II. Erzsébet ebben a versenyben labdába se rúghatott. Kikről van szó, és miért éppen ők? A hetes lista erre a linkre kattintva olvasható.

Karikó Katalinról gigantikus falfestményt csináltak Spanyolországban

MTI/Cseke Csilla

Nagyon tetszik neki a róla készült portré. Az alkotó a világhírűvé vált magyar biokémikus friss sikerei mellett azokat az éveket is igyekezett megörökíteni, amikor még senkit sem érdekelt Karikó Katalin munkássága. Fotó.

Kivonul Magyarországról az egyik legnépszerűbb pékség

A horvát Mlinar vásárlóinak jelentős része szinte napok alatt tűnt el a járvány miatt. További információkért katt ide.

Színes macskák, kéjtanyák, kék hétfők, zsarolások: 100 éve is buli volt a bulinegyedben, de kicsit másmilyen

A híres (hírhedt) erzsébetvárosi bulinegyedben a 20. század elején is pezsgett az élet, hasonlóan nagy nemzetközi érdeklődéssel. Arab sejkek látogattak ide, a walesi herceg szívének tiltott szerelme itt lobbant lángra, az éjszaka csillogó leple alatt táncosnőből milliomos, virágáruslányból a partik királynője válhatott. Ebben a cikkben egy idegenvezető kalauzol végig a Király utcától a Nagymező utca felé a régmúlt ikonikus helyszínein, hogy kiderüljön, hol és hogyan mulatott egy évszázaddal ezelőtt az ország fővárosa.

Belebetegedtek a mentési munkálatokba szeptember 11. hősei

Ron Kirchner egykori tűzoltó, 600 órát töltött a romok között, még 60 éves sincs, de olyan súlyos demenciával küzd, hogy beszélni, fürdeni vagy enni sem tud már rendesen. Légúti megbetegedések, rákos daganatok, mentális zavarok: egy tavaly őszi kutatás szerint legalább ezer ember érintett, kapott súlyos betegséget, vagy halt meg a 2001. szeptember 11-én végrehajtott terrorista akció hosszú távú hatásai miatt. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

A világ legjobb drónfotója rózsaszín lábú libákról készült

A légifelvételek legnagyobb nemzetközi versenyén 102 ország hivatásos és amatőr fotósai által beküldött több tízezer pályamű közül választották ki a győztes képet. Íme.

A világ legolcsóbb Michelin-csillagos éttermét tönkretette a hirtelen jött siker

A szingapúri Chan Hong Meng bódéjában, amely egy 3 dolláros fogással nyerte el a konyhaművészeti tökéletesség plecsnijét, már közel se olyan jó a kaja, és nem is ragyog rajta az álruhás étteremkritikusok csillaga. A hely sztorija kicsit árnyalja azt a furcsa jelenséget, miszerint több séf egyszerűen visszautasítja a Michelin-csillagot, vagy kéri, hogy éttermét ne tüntessék fel a híres gasztronómiai kalauzban. Bővebben.

Szeptemberben megváltozik az élete három csillagjegynek

Matt Cardy/Getty Images

Új kalandok, új szerelem, önelfogadás és magabiztosság: az asztrológusok szerint ilyen fordulatokat hoz az idei ősz első hónapja azoknak, akik szerencsés csillagzat alatt születtek. Részletek.

Smink nélkül versenyez a Miss Nagy-Britannia egyik döntőse

A görög származású Elle Seline álarcként használta a sminket: iskolás korában bántalmazások áldozatává, majd később depresszióssá vált eltérő külseje miatt. Az immár mentálhigiénés szakemberként dolgozó 31 éves lány fotója és teljes története ebben a cikkben található.

Ez is érdekelhet

képcím

Ferenc pápa húsvéti üzenete: soha nem lehet fegyverekkel...

képcím

Ferenc pápa kinevezte Karikó Katalint

képcím

Kvíz: mindent tudsz a sztárokról 2023-ban?