Szakított Tolvai Reni és Kállay-Saunders András

Startlap - Startlap
Korábban egymás új dalait, sikereit is előszeretettel megosztották, az elmúlt hónapokban eltűntek a képek alatti lájkok és az egymásnak írt kommentek. Heti bulvárösszefoglaló.

Tolvai Reni szingli, szakítottak Kállay Saunders Andrással

Fotó: Nagy Zoltán/smagpix

A Megasztár egykori versenyzői 11 év után zárták le kapcsolatukat. Részletek

Dömsödi Gábor havi 60 ezret keres, kénytelen elárverezni Trabantját

MTI/Komka Péter

Sztártévésből Nógrád megyében polgármester, majd munkanélküli lett. Az, hogy milyen nehéz helyzetbe került, vagyonnyilatkozatából derült ki. Dömsödi Gábor most az előválasztásra készül. Ha érdekel a téma, ezt a cikket olvasd el.

Kiderült, ki örökölte Pécsi Ildikó teljes, 400 milliós vagyonát

Vége az örökségről szóló pletykáknak, a tavaly decemberben elhunyt színésznő hagyatéki tárgyalása lezárult. Részletek.

Még a férfiak is sírtak Belmondo temetésén

A profi című film ikonikus főcímdalára, vastaps kíséretében vitték körbe a 88 éves korában meghalt Jean-Paul Belmondo koporsóját a csütörtöki nemzeti tiszteletadáson. VideóAlain Delon az állami gyászszertartáson nem jelent meg, a pénteki zártkörű, templomi temetésen botjára támaszkodva kísérte utolsó útjára barátjátFotó.

Szikora Róbert szerint Szűz Mária intézte el, hogy felléphessen Ferenc pápa előtt

“Édesanyám, nem akarsz közbenjárni, valamit csinálnék én is ebben a kongresszusban” – idézte saját magát Szikora reggel fél 8-kor napszemüvegben a TV2 kamerái előtt. Aztán elmagyarázta, miért olyan fontos, hogy egy “jó evangéliumi sorral” meglocsolja az emberek szívében a pusztát. Videó.

Kulka János felkavaró interjút adott: “Annyira jó színész voltam, most meg nézd meg, mi lett belőlem”

Szégyelli magát, eltűntek körülötte az emberek, és amikor azt kérdezik, mi a vágya, annyit felel: meghalni. Kulka öt évvel ezelőtti sztrókja óta először vállalt szöveges szerepet nagyjátékfilmben, amikor a forgatókönyvet megkapta, elsírta magátInterjú.

Tóth Gabi reagált arra, hogy Krausz Gábor kiesett a Totemből

A nyílpárbajban Stohl Andrással szemben a Séfek Séfe zsűrije maradt alul, így ő távozott a műsorból tegnap este. Megható beszéddel búcsúzott a társaitól, ma pedig a felesége, Tóth Gabi is megosztotta a gondolatait a kieséssel kapcsolatban. Íme.

Oláh Gergőék kislánya különleges nevet kapott

Szeptember 2-án megszületett Oláh Gergőék ötödik gyereke, akinek a büszke édesanya, Niki, a kis kezét is megmutatta egy Insta-sztoriban. Az énekes pedig egy Facebook-videóban árulta el, hogy különleges nevet választottak a picinek. Íme.

Kihirdették a Televíziós Újságírók Díjátadójának győzteseit: Ördög Nóra annyira zavarba jött, hogy alig tudott beszélni

Ördög Nórát egyenesen Santoriniből, a 40. születésnapját ünneplő vacsoráról kapcsolták telefonon, ugyanis ő és Istenes Bence kapták a legjobb műsorvezetőknek járó elismerést. Nem Ördög volt az egyetlen, aki nehezen találta a szavakat: a szintén díjazott Sztarenki Dórának egyenesen remegett a hangja. Nem úgy Bereczki Zoltán, aki tökéletes eleganciával és átgondoltsággal fogadta a kitüntetést. Ha szeretnél bepillantani a gála eseményeibe, akkor ide, ha Ördög Nóra meghatott szavai és roppant zavara érdekel, akkor ide kattints.

John Travolta videót posztolt budapesti látogatásáról: saját repülőgépén jött el lányáért

Jonathan Wood/Getty Images

Ella Bleu Travolta nálunk forgat, édesapja pedig szenvedélyes pilótaként nem elégszik meg azzal, hogy a reptérre menjen ki érte kocsival. Travolta nemcsak az utazásról, hanem a magyar fővárosban töltött időről is megosztott néhány felvételtÍme.

Ez is érdekelhet

képcím

Farkasházi Réka előtt kezdtek ki a férjével

képcím

II. Erzsébet sem viselheti ezt a színt a pápa előtt

képcím

Béres Alexandra a Schobert Norbi-ügyben: „Nekem nincsenek...