A maszkviselés miatt őrjöngő utast vettek videóra egy budapesti trolin

Startlap - Startlap
A férfi ordítva fenyegette a sofőrt, hogy leszakítja a trolibusz áramszedőit. Esti hírösszefoglaló.

A maszkviselés miatt őrjöngő utast vettek videóra egy budapesti trolin

A férfi nem volt hajlandó leszállni, ordítva fenyegette a sofőrt, hogy leszakítja a trolibusz áramszedőit. Íme a felvétel.

Az első 5 órában még 17 százalékos sem volt a részvétel a borsodi időközin

Míg 2018-ban 11 órákor a szavazók közel 28 százaléka járult már az urnához, idén csak 16,69 százalékos volt a részvételi arány ebben az órában a Borsod megyei 6-os választókerületben. A szavazást sokan úgy emlegették, mint ami eldöntheti a kétharmadot, de valójában a 2022-es választás várható kimenete szempontjából jelentős a vasárnapi voksolás. Bővebben.

A NAV nevében akartak adatokat lopni csalók

Adóvisszatérítést ígérő adathalász-akcióra derítettek fényt a Kaspersky Security Network kutatói. A kiberbiztonsági vállalat nemcsak erről a konkrét ügyről számolt be, hanem hasznos tanácsokat is adtak ahhoz, hogyan védjük ki a jövőben a hasonló próbálkozásokat. További információkért kattints ide.

Halálra gázolt egy rollerest egy turistabusz Budapesten

A tragikus baleset a XI. kerületi Fehérvári úton történt vasárnap délelőtt. Az eset körülményeiről ebből a cikkbőltájékozódhatsz.

Sok millió forintba kerül, hogy Szijjártó Pétert folyamatosan fotózzák

Fotó: Dimitrios Karvountzis/Pacific Press/LightRocket via Getty Images

A Hírklikk megkérdezte a Külgazdasági és Külügyminisztériumtól, mekkora stáb kíséri el útjaira Szijjártó Péter minisztert, és mennyi pénzbe kerül mindez az adófizetőknek. Ha érdekel a válasz, akkor ezt a cikket olvasd el.

Fürjes Balázs indulhat Gulyás Gergely helyett a Fidesz színeiben 2022-ben

Gulyás Gergely azt szeretné, ha államtitkára, a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztésért felelős Fürjes Balázs a Fidesz-KDNP egyéni képviselő-jelöltjeként indulna két év múlva a Hegyvidéken. Részletek itt.

Több mint ezer fővel emelkedet a koronavírus-fertőzöttek száma

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, és többen meghaltak a betegség következtében. A friss, hivatalos hazai statisztikák a járványról erre a linkre kattintva érhetők el.

Ezernél is több pszichológus állt ki egy toleráns Meseország mellett és Bagdy Emőke álláspontja ellen

Szombaton tették közzé, de máris ezernél több pszichológus írta alá azt a nyílt állásfoglalást, amelyben elmagyarázzák, miért vélik hasznosnak a gyermekek számára a Dúró Dóra által ledarált Meseország mindenkié című könyvet, függetlenül attól, hogy a gyermek a társadalmi többségbe vagy kisebbségbe tartozik. A dokumentumban elhatárolódnak Bagdy Emőkétől, aki nemrégiben a Magyar Nemzetnek fejtette ki, hogy szerinte a kötet tartalma káros hatású lehet. Ebben a cikkben bemutatják Bagdy Emőke és a többi pszichológus véleményét.

Az SZFE-s diákok és oktatók elfogadták Káel Csaba meghívását

Formális beszélgetésre hívta Káel Csaba mozgóképipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) oktatóinak delegációját. Minderről bővebben itt írnak.

“Köszönöm a családomnak, a magyar szurkolóknak” – Babos Tímea ismét Grand Slam-győztes lett párosban

Fotó: Julian Finney/Getty Images

Babos a francia Kristina Mladenoviccsal az oldalán két szoros játszmában nyerte meg a Roland Garros női páros döntőt vasárnap. Videó és további részletek a címvédőről, plusz Babos Tímea nyilatkozata itt nézegethetők.

 

Ez is érdekelhet

képcím

Mire gondolt Gulyás Gergely? Rejtélyes üzenettel zárta a...

képcím

Gulyás Gergely: Ami most történik, ahhoz nincs közöm, de ha...

képcím

Magyar Péter: Brutális megszorításokra készültök - 5 pontban...