Megkérték Dér Heni kezét: káprázatos jegygyűrűt kapott

Startlap - Startlap
Dér Heni és Bakos Gergő alig egy éve vannak együtt, de nagyon boldogok. Heti bulvárösszefoglaló.

Megkérték Dér Heni kezét: káprázatos jegygyűrűt kapott

Már egy ideje tudjuk, hogy Dér Heni és Bakos Gergő nagyon boldogok egymással, olyannyira, hogy alig egy éve vannak együtt, de máris megtörtént a lánykérés. Az örömhír az énekesnő szombat reggeli posztjából derült ki, amihez természetesen fotót is mellékelt. Íme.

Nyerő Páros: Puskás Peti és Dallos Bogi megkönnyebbült a kieséstől, Rácz Jenő körül nem csitulnak az indulatok

A legutóbbi adásban Dallos Bogi és Puskás Peti számára ért véget az RTL Klub reality műsora. Érdekes módon ugyan sajnálják a kiesést, de valójában megkönnyebbültek, hogy nem kell többet a villában ébredni. Mi ennek az oka? Ebben a cikkben Puskás Peti válaszol a kérdésre.

Lassan ott tartunk, hogy a Nyerő Párosról mindenkinek Rácz Jenő és az ő heves személyisége jut az eszébe. Ezen a héten is több feszült pillanat volt, amelyek közül egyet választottunk ki: erre a linkre kattintva egy videót találsz, amelyen megnézheted, hogyan akadt ki Rácz egy memorizálásról szóló feladat során Kabát Péterre, aki beugrott egy kicsit megnehezíteni a játékos dolgát.

Palácsik Lilla posztolta az első fotóját újszülött kisfiáról és beszámolt a születéséről: “Nehéz szülés volt, de bármikor újra kezdeném”

Kedden világra jött Vajna Tímea húgának és A Konyhafőnökben egy ideig főzőcskéző Visváder Tamás közös gyermeke. Az elmúlt napokban nagyjából ezzel a száraz ténnyel kellett beérnünk, mert Visváder Tamás boldog bejelentéséből túl sok mindent nem tudhattunk meg, csak hogy mindenki nagyon örül a babának. Végül Palácsiknak is akadt egy kis ideje klaviatúrát ragadni, mutatott egy fényképet a piciről, beszámolt a szülésről, plusz megosztott néhány gondolatot az anyaságról. Ha érdekel a bejegyzés, akkor kattints ide.

A 47 éves Gryllus Dorka csodaszép kismama

Gryllus Dorka a 2017-es Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon. (Fotó: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Gryllus Dorka és Simon Kornél májusban jelentették be a terhességet, amire mindketten szinte csodaként tekintenek. A kismama hamarosan szülni fog, és ragyog a boldogságtól. Fotók és további részletek itt nézegethetők

Radics Giginek megkérték a kezét, és először posztolt fotót újszülött kislányáról

Az énekesnő első gyermeke szerdán született meg, baba és mama mindketten egészségesek. Radics Gigimár egy fotót is közzétett Instagram-oldalán a babáról és szüleiről, amit itt találsz. Ebből a cikkből pedig kiderül, hogy Radicsot végre eljegyezte a párja: a szobrászművészelárulta, miért várt eddig.

“Szegény fiúból ömlött a vér” – megverte élettársa fiát az egykori x-faktoros

Rendőrségi eljárás indult Gulyás Roland ellen: a 23 éves énekes, aki az X-Faktor 2017-es szériájában tűnt fel, bántalmazta élettársa fiát. Hogyan fajult a helyzet durva tettlegességgé? Ebből a cikkből megtudhatod, Gulyás Roland is megszólal.

“A kezünk között halt meg” – először beszélt a nyilvánosság előtt lánya elvesztéséről Várkonyi András

Nehéz időszakot tudhat maga mögött az ország Vili bácsija. Februárban az öccsét, pár hete a 94 éves édesapját veszítette el, két évvel ezelőtt pedig 2018-ban pedig a lánya hunyt el, mindössze 39 évesen. A Barátok közt színésze a minap, az RTL Klub kamerái előtt beszélt először nyilvánosan Andrea haláláról. Videó és további részletek itt.

Vujity Tvrtko élőben jelentkezett be Hawaii-ról: hagyományos polinéz iskolába járnak a gyerekei

Mindenkit nagy meglepetésként ért, amikor Vujity Tvrtko szeptember közepén bejelentette, hogy gyerekeivel és feleségével együtt elhagyták az országot. Eleinte még csak sejteni lehetett, hogy az USA-ba költöztek, és később megerősítették, hogy az úti céljuk Hawaii volt. Pár nappal ezelőtt az ATV műsorvezetője a Heti naplóban Sváby Andrással beszélgetett arról, mit csinál családjával a szigetcsoporton, illetve a koronavírussal kapcsolatosan hangzott el számos kérdés: Sváby arra volt kíváncsi, hogyan kezelik a járványt a külföldi országban. Íme a videó.

Kovács Patrícia Eszenyi Enikő tévés szerepléséről: „Szégyent és sajnálatot éreztem”

Kovács Patrícia Luisa szerepében Molnár Ferenc Riviéra című vígjátékának fotóspróbáján a budapesti Belvárosi Színházban 2019-ben. (Fotó: MTI/Mónus Márton)

Nem kis döbbenetet okozott a múlt hónapban, amikor az Álarcos énekes tigrises maszkja alatt lelepleződött a Vígszínház éléről botrányos körülmények között eltávolított Eszenyi Enikő. Kovács Patrícia a szereplés kapcsán nyilatkozott, és nem fogta vissza véleményét, nagyon kemény kritikát fogalmazott megBővebben.

Vajtó Lajos 15 év után tudta meg, hogy van egy fia

A legtöbben úgy tudják, hogy Vajtó Lajos első gyermeke Elza, akinek édesanyja Fésűs Nelly. Tekintve, hogy maga Vajtó is csak 15 évvel azután értesült fia létéről, hogy elsőszülöttje világra jött, ez nem meglepő. Arról, hogyan történt mindez, és milyen kapcsolatot ápol a fiúval, ebben a cikkben mesél a vállalkozó.

Ez is érdekelhet

képcím

"Mindörökre összetartozunk" - Bagdy Emőke interjút adott fia...

képcím

Hivatalosan kiderült, mi okozta II. Erzsébet halálát

képcím

Farkasházi Réka előtt kezdtek ki a férjével