Kiemelt Hírek 2018. június 25.

A luxusfeleség szerint rosszul állunk a pénzhez - Csősz Boglárka intelmei a magyar néphez

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 25.
Kiderült, nem használjuk jól, pedig egyébként boldogít is.

A luxusfeleség-színésznő Csősz Boglárka élete nagyon mozgalmas, sokat utazik. Nemrég Adrian Brodyval mentett hópárducokat Kazahsztánban, korábban pedig Afrikában is járt. Éppen a születésnapján látogatott el egy helyi árvaházba, ahol AIDS-ben elhunyt szüleik után magukra maradt gyerekek élnek. Itt aztán stílusosan táncra perdült a gyerekek előtt, és elénekeltetett velük egy szülinapi dalt.

Bokros teendői mellett szakított arra is időt, hogy hétfőn az RTL Klub Reggeli című műsorában, Peller Mariannál vendégeskedjen és ellásson minket néhány jó tanáccsal a pénzügyeinket illetően:

A magyar társadalom nagyon rosszul áll a pénzhez – kezdte Bogi, aki sofőrrel érkezett az interjúra.

Nagyon korán kellene hozzáfogni ahhoz, hogy megszokjuk a pénznek a használatát, a megkeresését, akár az óvodákban, az iskolákban ezt tanítani kellene. Meg kell tanítani, hogyan kell használni, hogyan legyünk boldogok. Azt gondolom, mindenkinek jár a boldogság és az anyagi jólét. Meg kell tanítani, hogy hogyan kell ehhez hozzájutni és hogyan kell kezelni. Nekem nagyon nagy lecke volt az életem során, hogy nem volt támogatásom és mindent nekem kellett megkeresnem, beosztanom és az egész életemet létrehoznom.

Csősz Boglárka nem gazdag lányként indult, 17 évesen jött el Erdélyből és 24 éves volt, amikor a férjével találkozott. Addig teljes mértékben egyedül irányította az életét és minden pénzt saját maga keresett meg.

Ha valaki boldog szeretne lenni és kiteljesedni a karrierjében, az életében, akkor igen is a pénz az egyik legfontosabb dolog.

A luxusfeleség úgy gondolja, hogy ez a magyar társadalomban tabu téma. Azt is elmondta, hogy ő már tinédzserként eldöntötte, nem elég neki az az élet, valami mást akar, és azért keményen fog dolgozni. Őt az sem zavarná, ha férje munkája miatt Szaúd-Arábiába, vagy Indiába kéne költöznie, mert szerinte:

Minden nőnek a férjét támogatni kell és együtt növekedni, együtt nőni.

Férje családjába elmondása szerint könnyen beilleszkedett, mert nagyon jól tud alkalmazkodni, nagyon empatikus és szereti felfedezni az új kultúrákat. Az utolsó percekben az is kiderült, hogy amúgy az árcédulákat nem nagyon nézegeti a ruhákon.

Keresés az oldalon