Bors: Shane Tusup bezárta Szabó Zsófit és őrjöngve ordítozott az anyjával

Startlap - Startlap
A lap értesülései szerint több szemtanú nézte végig, ahogy Tusup tajtékozott, Szabó Zsófi már a rendőröket akarta hívni. Bulvárösszefoglaló.

Bors: Shane Tusup bezárta Szabó Zsófit és őrjöngve ordítozott az anyjával

A bulvárlapnak megszólaló ismerős szerint több szemtanú látta, ahogy Hosszú Katinka volt férje magából kikelve, “torkaszakadtából” üvöltözött Pálma asszonnyal, aki megpróbálta kiszabadítani lányát. További információkért katt ide.

Berki Krisztián édesanyja összetört: “A fiam nem lett öngyilkos”

Julia már nem mer internetezni, és az utcára sem szívesen jár az emberek rosszindulata miatt. Kiderült, hogy tudott fia szteroidhasználatáról, azonban azt is tudja, mikor hagyta azt abba, és Berki Krisztián betegségéről is megszólalt. Részletek.

Csősz Bogi és férje szétköltözött: “A szeretet része az is, ha két ember el tudja egymást engedni”

Tizennégy év után válságba került a házassága az annak idején Magyarországon színészkedéssel próbálkozó, majd török oligarcha férje mellett üzletasszonnyá váló Csősz házassága. A luxusfeleség nyíltan beszélt problémáikról. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Árpa Attila lesz az új Nagy Ő: “Nyilván az első kérdés mindenki számára, hogy miért egy televízióműsorban keresem a szerelmet? 

A színész-rendező roppant határozott választ adott a sokakat foglalkoztató kérdésre, egyúttal bejelentette, ez lesz az utolsó ilyen szereplése. Árpa Attila azt is elárulta, milyen nőt keres maga mellé. Bővebben.

Johnny Depp és ügyvédje, Camille Vasquez romantikus gesztusait lassan nagyobb érdeklődés övezi, mint a per tárgyát

MTI/EPA/Jim Lo Scalzo

Az 1984-es születésű, kolumbiai és kubai gyökerekkel rendelkező Camille Vasquez nevére már csak a TikTok felületén 1,5 milliárd találat van, pedig ő csak az egyik tagja Johnny Depp méretes jogi csapatának. A rendkívüli figyelem nem véletlen, a már önmagában is komoly izgalmakat rejtő ügy tárgyalását Vasquez és Depp egymás közötti sokatmondó tekintetei, bensőséges érintései, mosolyai és ölelései tarkítják. A pletykák szerint az ügyvéd és a világhírű amerikai színész egymásba szeretett. A látványos rajongásra azonban létezik egy másik magyarázat is. Bővebben.

Baranyi László rossz híreket közölt egészségi állapotáról: “Iszonyatos fájdalom”

A Família Kft. 95 éves színésze már mindenféle gyógykezelést kipróbált, betegsége azonban nem javul. Baranyi László azt mondja, már közlekedni is fél felesége jelenléte nélkül. Részletek.

Mihalik Enikő 10 hónappal a szülés elképesztő formában van

A világhírű magyar modell a közösségi oldalán, izgatottan jelentette be, hogy új ügynökség képviseli őt. A hírhez néhány új fényképet is csatolt, amin Mihalik nem éppen úgy fest, mint az átlagos anyukák. Íme a fotók.

Ismét műteni kell a P. Mobil legendás frontemberét: “Annyiszor felvágtak már, hogy csak tegyenek be egy tépőzárat végre”

Schuster Lóránt tizenhat kemoterápiás kezelésen esett át, több életmentő műtétje volt, protézissel él, és nem csupán ő maga, de orvosai szerint is csoda, hogy életben van még. Bővebben.

Mádai Vivien: Hát így történt… az ELLE magazinnál folytatom

Mádai a Mokka stúdióját hagyta maga mögött, és ő lett a főszerkesztő a neves női magazin élén. Arról, miért döntött így, és mire számíthatnak az olvasók, erre a linkre kattintva olvashatsz.

Ő Jakab, Erzsébet királynő legifjabb és egyben kedvenc unokája, akit valószínűleg soha életedben nem láttál még

Chris Jackson/Getty Images

A 15 éves Jakab, vagyis teljes nevén Jakab Sándor Fülöp Teó Mountbatten-Windsor szülei Eduárd és Zsófia, a wessexi gróf és grófné, és jelenleg ő áll a trónöröklési sor 15. helyén. A kisfiú és nővére, Louise látványosan visszafogott életet élnek, de míg a nyilvánosság alig találkozik velük, a királynő nagyon is sokat láthatja őket. Jakab életéről ebben a cikkben írnak, amelyből az is kiderül, hogyan lehetséges, hogy Jakab és Louise nevét jeles családjuk ellenére szinte senki sem ismeri.

(Címlapkép: RTL Klub)

Ez is érdekelhet

képcím

"Tiszta marad a priuszom" - reagált Árpa Attila a drogügyben...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...