Király Linda Tóth Verának: "Majd ha lefogysz, és úgy énekelsz, mint én"

Startlap - Startlap
Amikor Tóth Vera is híressé vált, elfajult a viszonya Király Lindával. Bulvárösszefoglaló.

Király Linda Tóth Verának: “Majd ha lefogysz, és úgy énekelsz, mint én”

A két énekesnő ma már baráti viszonyt ápolnak egymással, csakhogy korábban, amikor Tóth Vera is híressé vált, éles rivalizálás volt jellemző. Ha kíváncsi vagy, milyen konfliktusai voltak Tóth Verának Király Lindával, akkor ezt a cikket olvasd el.

Itt az első videó Rácz Jenő és Gyuricza Dóra kislányáról

A házaspár a Story magazin legújabb számában mutatta meg a nyilvánosságnak Kamillát, aki még két hónapos sincs. A családi fotózásról készült egy rövid videófelvétel, amely még a fényképeknél is érdekesebbnek tűnik. Íme.

Árpa Attila: Soha nem bántottam még nőt fizikailag, kivéve, ha kifejezetten kérte

A Nagy Ő következő férfi főszereplője a HOT! magazin hasábjain elmélkedett arról, milyen az élet nárcisztikus pszichopataként, egyúttal elmagyarázta, szerinte a színészek úgy általában nárcisztikus személyiségzavarral rendelkeznek. Bővebben.

Csősz Boglárka: Ha minden jól megy, milliárdos leszek

A török oligarcha férjétől válni készülő Csősz állítja, hogy saját maga a meggazdagodása kovácsa, és kijelentette, mindig büszke volt arra, hogy “soha” nem kért. Részletek.

Tóth Andi megmutatta új cabrióját

TV2

Mielőtt még bárki elkezdene az énekesnő zsebében turkálni: Tóth Andi a Mustang nagyköveteként tett szert fényűző luxusautójára. Fotó.

Majka az ózdi tűzoltóságról: “Én gyakorlatilag itt dolgoztam volna, ha úgy alakul az életem”

Majoros Péter szülővárosának tűzoltóságánál Tillával közösen forgattak. Fotó és további részletek itt.

Hódi Pamela megszólalt: “Elbírtam és elbírom, mert a gyermekeimnek és férjemnek minden nap szükségük van rám és nekem rájuk”

Berki Krisztián volt párja szomorú bejegyzéssel jelentkezett közösségi oldalán. A május elején 41 évesen elhunyt médiasztár holttestére Hódi Pamela és Berki közös gyermeke talált tá. Bővebben.

Csuti reagált Kulcsár Edina és G.w.M. közös tetoválására

Kulcsár Edina a minap boldogan jelentette be némi fotós illusztráció társaságában, hogy már magukra is varratták egymás nevét új szerelmével. Gyorsan meg is kérdezték volt férjét, hogy érinti őt mindez. Részletek.

Pártai Lucia, Aigner Szilárd özvegye: “Ott van a szélben, szivárványban, zivatarban, napsütésben”

Magyarország egyik, ha nem a legnépszerűbb meteorológusa halálának hatéves évfordulója volt hétfőn, kedden pedig születésnapját ünnepelte volna Aigner Szilárd. Pártai Lucia a mai napig szeretetteljesen őrzi elhunyt férje emlékét, még saját műsorában is megtalálta a módot arra, hogy rá emlékezzen. Bővebben.

Matthew McConaughey a Fehér Házban mondott beszédet

Win McNamee/Getty Images

Két héttel ezelőtt a texasi Uvalde városában több mint 20 ember, döntő többségükben gyermekek haltak meg, miután a helyi közösség egyik lakója tüzet nyitott. Az elhunytak testét annyira megcsonkították, hogy leginkább DNS-minták és tárgyak alapján váltak azonosíthatóvá. A város szülötte, Matthew McConaughey több mint 20 percen át beszélt a fegyvertartás ellen az elnöki rezidencián, miközben felesége, Camila Alves egy ilyen holmival, egy elhunyt kislány cipőjével az ölében hallgatta férje szavait. Videó és további részletek itt.

(Címlapkép: Sajtóklub/RTL2/Nyitrai Szilárd)

Ez is érdekelhet

képcím

Majka után Pápai Joci is az RTL-hez igazolt

képcím

Majka elhagyja a TV2-t és visszatér az RTL-hez

képcím

Súlyos baleset történt egy tiroli sípályán - A hét hírei...