Kiemelt Hírek 2020. december 04.

A 14 éves Gesztesi Panka megkapta első igazi modellmunkáját: mutatjuk a képeket

bubba Kiemelt Hírek 2020. december 04.
Míg a szintén modellkedésbe fogott Schobert Lara esetében szexisre vették a figurát, Gesztesi Károly és Liptai Claudia lánya esetében inkább a korához passzoló fényképek készültek. Bulvárösszefoglaló.

A 14 éves Gesztesi Panka megkapta első modellmunkáját: mutatjuk a képeket

A nyugati országokhoz hasonlóan itt is beindult a trend, miszerint a híres emberek híressé váló gyerekei modellkarrierbe kezdenek. Gondoljunk csak Schobert Larára, aki szintén nemrég vett részt élete első valódi fotózásán. Míg nála szexisre vették a figurát, Gesztesi Károly és Liptai Claudia lánya esetében inkább a korához passzoló fényképek készültek. Ha érdekel az eredmény, és a büszke mama meghatódott kommentárja, akkor kattints ide.

Nádai Anikó: Megjött a szövettan eredménye

A műsorvezető a közelmúltban feküdt kés alá méhnyakrák miatt. Ahogy eddig is, úgy ismét a közösségi oldalán számolt be betegsége fejleményeiről. Bővebben.

A Barátok közt sztárjai elárulták, mihez kezdenek, amikor véget ér a sorozat

A szereplőket is alaposan sokkolta, mikor a csatorna bejelentette, hogy lelövik a műsorról a 22 éve futó sorozatot. A forgatás négy hónap múlva lezárul, a nézőknek jövő nyáron kell búcsúzniuk kedvenceiktől. De vajon mihez fognak kezdeni a Mátyás tér lakói? Erről szól ez a cikk.

Gabriella Spanic magyarul próbált énekelni, kevés sikerrel

ADancing with the Stars főattrakcióját Emilio egykori táncpartnere, Tóth Orsolya fakasztotta dalra, aki maga is jót röhögött a próbálkozásán. Íme mindez videón.

A Gyűrűk Ura Gandalfja is reagált Szájer József botrányára

Fotó: New Line/WireImage

Alig pár nappal ezelőtt Sir Ian McKellen a Dúró Dóra által ledarált mesekönnyvvel foglalkozott, ezt követte most a lemondott magyar EP-képviselő orgiás botránya. Ha kíváncsi vagy, mit posztolt, akkor itt folytasd az olvasást.

Vacsorakirály: Farkas Alexa nem jelent meg a felvételen, nem hitték el a magyarázatát

Sok súlyos jelenet történt már az ismert emberek felváltva adnak egymásnak vacsorát típusú tematikát gyakorló műsorokban, és a spirituális központot vezető Farkas Alexa méltó kihívója a legkellemetlenebb vendégek táborának. Több furcsa konfliktus után Tóth Szabi estéjén nemes egyszerűséggel meg sem jelent, ezért kamerák előtt felhívták telefonon. Erre a linkre kattintva megnézheted a jelenetet, Farkas Alexa magyarázkodása közben érdemes figyelni a többiek arcát.

Róka Adrienne az 50-es évek feleségeit is simán veri, annyira elkényeztette Kabát Pétert

Az influencert ámulva hallgatták a többiek a Bréking adásában, amikor arról mesélt, milyen áldozatokat hozott, amikor Kabát Peti még csatárként tevékenykedett. Erről van egy videó, ami ebben a cikkben nézegethető.

Hajdú Steve nagyon kiakadt a diploma nélküli színészek miatt

A Breaking műsorvezetője, aki amúgy ’95-ben diplomázott a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, roppant beleéléssel ekézte kollégáit, de azért pozitív ellenpéldát is mondott. Videó.

Farm VIP: Kerényi Miklós Máté a párbaj közben adta fel a játékot

Forrás: TV2

Kiskero Sydney van den Boscht hívta ki párbajra, aztán jött a fordulat, amire senki sem számított. Miért adta fel a versenyt? Innen kiderül.

Anfisai Bulgakova: Az első randevúnk Párizsban volt, pár hónap múlva meg is kérte a kezem

Novemberben a távozó Vasvári Vivien és Köllő Babett helyére egy orosz származású háromgyerekes családanya, Anfisa Bulgakova érkezett a Feleségek luxuskivitelben legújabb szériájába. Ebben az interjúban vele beszélgetnek családról, karrierről, és arról, milyen tervei vannak a műsorral.

Keresés az oldalon