Kiemelt Hírek 2020. január 26.

Vitrayék válása megy a bíróságra: ezt a vagyont kell elosztani

Startlap Kiemelt Hírek 2020. január 26.
Mivel Vitray Tamás inkább költeni szereti a pénzt, jóval kisebb értékről van szó, mint gondolnád. Vasárnapi lazulós, olvasgatós hírösszefoglaló.

Vitray Tamásék közös vagyonáról a bíróságon fognak dönteni, avagy így néz ki a gyakorlatban egy házassági szerződés

A címünk kissé becsapós, azt ugyanis nem tudjuk, kötött-e annak idején Kállai Bori és Vitray Tamás házassági szerződést. Azt viszont igen, hogy amennyiben így tettek, az most erősen meg fogja könnyíteni a dolgukat, amikor a vagyonmegosztásról döntenek a bíróságon.

Milyen vagyont halmoztak fel Vitrayék az évek során, vagyis min fognak most osztozkodni? És hogyan néz ki a gyakorlatban egy házassági szerződés? Erről szól ez a cikk.

Schobert Norbi nem bír magával: újabb dobásra készül, durva témában

Úgy tűnik, Schobert Norbi nem akarja, hogy lecsendesedjenek körülötte az érdeklődés hullámai, amit egy héttel ezelőtti videójával vert, amelyben az elhízás és a párkapcsolatok kudarca között általa felfedezni vélt összefüggést ecsetelte. Közösségi oldalán ugyanis nagy bejelentést tett a mai napra vonatkozóan. Részletek itt.

“Ha mindennap beülnék a McDonald’s-ba, az egy hét alatt ott elköltött pénz árából már kijönne egy repülőjegy” – a szingli anya, Andi, aki 3 kamasz fiával a suli mellett körbeutazza a világot

Berecz Andi egyedül neveli három fiát, Ádámot, Árpit és Istvánt. Ennek ellenére az év jelentős részét utazással töltik, és nem akármilyen helyekre látogatnak el. “Pénzügyi csodák nincsenek” – mondja Andi, aki okos gazdálkodással teremti meg a lehetőségeket erre a drága hobbira. Andival és a fiúkkal a tapasztalataikról, élményeikről beszélgettünk, és néhány praktikus jó tanácsot is kaptunk tőlük az utazások szervezésével és az általános életszemlélettel kapcsolatosan. A velük készített interjúnkat ide kattintva találod.

Okszana Masters különleges élete: Csernobil miatt gyerekként elvesztette a lábait, és egy árvaházban nőtt fel, mégis olimpiai aranyat szerzett

 

 

 

 

 

 

 

Hiányzik néhány szervem, nincs bicepsz a jobb karomban és zománc sincs a fogamon. Amikor Amerikába jöttem, itt tanultam meg, hogy az egyetlen dolog, ami ezt okozhatja már születés előtt, az a sugárzás

Okszana Masters 1989-ben született, vagyis három évvel a csernobili atomkatasztrófa után, a tragédiához közeli helyszínen. A lábain hat, a kezein összesen öt ujja volt, és több fontos csont hiányzott a lábából. Ő azonban nem hagyta, hogy ez határozza meg az életét: öt olimpiai érmet szerzett, köztük két aranyat is. Ha érdekel Okszana Masters inspiráló, rendkívüli életútja, akkor kattints ide.

Szentendrénél kibukkant a Duna száraz medre

Nekünk bőven elég a hideg is, de a Dunának talán nem ártana egy kis eső: a folyó vízállásán jól látszik, hogy csapadékmentes időket élünk. Ebben a cikkben friss, szombati fotókon mutatják be, hogy fest a kiszáradt meder Szentendre magasságában.

Videó készült Zentéről, ahogy magától felült

Kelj fel Jancsi… Vagyis Zente! Az előbb épp a szokásos fürdés előtti köhögtetés-váladékleszívás rituáléhoz készültünk. Amikor Zente egyszer csak felült! Egymás után négyszer!

– írta az izomsorvadásban szenvedő kisfiú édesanyja a felvétel mellé. 

Ennél nagyobb korkülönbséggel állítólag nehéz randizni

Angolszász nyelvterületen van egy népszerű szabály, ami megmutatja, mekkora az a korkülönbség, ami mellett még megéri romantikus kapcsolatba elegyedni. És ezzel többé-kevésbé a pszichológusok is egyetértenek. Hogyan lehet kiszámítani, hogy mennyi idős a számodra ideális partner, és mikor nem érvényes ez a szabály? Innen kiderül.

Porig égett az ausztrál család otthona, de a hűséges házőrző sértetlenül húzta elő kedvenc játékát a romok alól

Ahogy fél Ausztráliának, úgy a Zagami családnak is az egész életét felemésztette a hetekig tomboló bozót- és erdőtűz: a házuk leégett, benne minden tulajdonukkal. De amikor hazatértek, két különleges meglepetéssel szembesültek: kutyájuk, OJ megdöbbentő módon sértetlenül bukkant rá féltve őrzött kincsére, a plüssállatára, és a ház asszonya is megtalált valami számára igazán fontosat a romok között. Minderről bővebben erre a linkre kattintva találsz fényképes beszámolót.

Ötletes megoldások és olcsóbb árak: ilyen mobilokat várhatunk 2020-ban

Las Vegasban minden évben megrendezik a Consumer Electronics Association névre hallgató kiállítás, melynek során bemutatják, milyen fejlesztéseken dolgoznak az egyes szórakoztató elektronikai gyártók. A rendezvény alapján az idei évre két fontos megállapítás tehető a mobiltelefonok vonatkozásában: egyrészt egyre nagyobb szerepet kapnak a kifejezetten pénztárcabarát okostelefonok, másrészt várhatóan hamarosan érkezik a piacra néhány igazán izgalmasnak tűnő csodakütyü is. Milyen készülékekről van szó pontosan? Erről szól ez a cikk.

Van három csillagjegy, akiknek a Vízöntő havában minden sikerülni fog

Fotó: iStock

Az asztrológia követői szerint fantasztikus lehetőségek várnak három csillagjegyre a Vízöntő havában. Ha érdelel, kik a szerencsés szülöttek, és mit jósolnak számukra a csillagok, akkor ezt a cikket olvasd el.

Keresés az oldalon