Csollány Szilveszter összeroppant

Startlap - Startlap
Hiába volt egykor a világ legjobb tornásza, a népszerű műsor mégis alaposan kifogott rajta. Heti bulvárösszefoglaló.

Csollány Szilveszter maga sem volt felkészülve arra, ami történt vele

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász közel egy hónapon keresztül igyekezett a maximumot hozni az Exatlon Hungaryben. Aztán történt valami: erről itt tudhatsz meg többet, saját maga mesélt róla.

Fecsó megszólalt a gyerektartásról: “Vivien hazudik!”

Vasvári Vivien és Fecsó számára nem sikerült a diszkrét válás: néhány csípős nyilatkozat után az egykori luxusfeleség az Instagramon teregette ki, hogy – állítása szerint – Fecsó nem tesz eleget az anyagi kötelességeinek. Vasvári a gyerektartáselmaradását nehezményezte, és egy fotót is mellékelt egy igen magas összegű kölcsönszerződésről. Időközben Fecsó is megszólalt, aki egészen mást mesélt a történtekről, méghozzá pontos számokkal tarkítva. Részletek itt.

Schobert Norbert édesanyja megszólalt

Borkai Zsolt után Schobert Norbertnek sikerült először egyetlen videóval elérnie, hogy mindenki csak rá figyeljen: a low carb diéta hazai királya vasárnap fejtette ki, milyen összefüggést vél felfedezni az elhízás és a párkapcsolati kudarcok között, és ezzel ledobott egy atombombát. Az okfejtésére számolatlanul érkeztek a reakciók hétköznapi és kevésbé hétköznapi emberektől, még politikusok is véleményt formáltak az ügyről. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány fontosabb hírt a témával kapcsolatban, valamint a Schobert-cunami legfrissebb állomását: Norbi édesanyjának nyilatkozatát.

Vajna Tímea leleplezte a milliárdost, akivel Andy Vajna sírjánál fotózták

A napokban írták meg a lapok, hogy Vajna Tímea közeli kapcsolatot ápol egy sármos milliárdossal. Azt feltételezték, Vajna és a férfi együtt járnak. A filmproducer özvegye ugyanakkor egészen más jellegű viszonyról számolt be, és részletesen elmagyarázta, miért éppen a temetőben tudták őket lencsevégre kapni. Ha kíváncsi vagy, mit mondott Vajna, akkor kattints ide.

Kéz a kézben fotózták egy magyar modellel a Született feleségek színészét

Az immár 41 éves Jesse Metcalfe fiatalabb korában a Született feleségek szexi kertészeként vált ismertté: ő volt az, akivel Eva Longoria karaktere csalta a férjét. Az amerikai színész elég keményen csapja a szelet a nőknek a való életben is: szilveszterkor még előző barátnőjével látták, azóta viszont egy halom fotó készült róla Pillmann Lívia társaságában. Pillmann egy keresett magyar modell, de Metcalfe számára lehet, hogy ez is kevés, a történetnek ugyanis van egy harmadik női szereplője is… Fotók és részletek itt.

Liptai Claudia nagyon sokat fogyott, remekül festett a jótékonysági bálon

Liptai Claudia számára tragédiával indult az év, hiszen január 4-én elhunyt volt férje és egyben lánya édespja, Gesztesi Károly. De a gyász nem állítja le a dolgos mindennapok folyamát: a közelmúltban például egy debreceni jótékonysági bálon volt jelenése Liptainak. A műsorvezető pedig profikhoz méltón most is makuláltlanul nézett ki a tökéletes estélyi ruhájában. Erről fotó is van, amit itt tekinthetsz meg

Gesztesi Károly fia először nyilatkozott a nyilvánosság előtt a tragédia óta: apja ruháiban ült a kamerák elé

Forrás: TV2

A 19 éves Gesztesi Márk a Tények Plusz stábjának mesélt arról, miként próbálják meg feldolgozni testvéreivel édesapjuk váratlan távozását. A beszélgetést ide kattintva nézheted meg videón.

Egy szám végén elnézést kért, majd a színpadon meghalt a zenész

A zenésztársai azt hitték, David Olney csak elaludt, amikor a floridai zenei fesztiválon a színpadon elnézést kért, majd leszegte a fejét, és nem állt fel. Olney azonban ebben a pillanatban meghalt.

Bedrogozva kapták el az X-Faktor korábbi döntősét

Igazoltatták a rendőrök Gulyás Rolandot, aki még 2017-ben jutott be az RTL Klub tehetségkutatójának döntőjébe. Gulyásnak nem volt szerencséje, ugyanis drogos állapotban kapták el. Részletek itt.

Brad Pitt és Jennifer Aniston ölelkezését mindenkinek látnia kell

A hétvégén tartották az amerikai színészkamara díjátadó gáláját. Brad PittetVolt egyszer egy… HollywoodértJennifer AnistontMorning Show című sorozatért díjazták. De a fotósokat ennél jobban érdekelte, amikor az egykori házasfelek megölelték egymást a színfalak mögött. A fotókért és Aniston kommentárjáért ide kattints

“Nem volt más választásunk” – Harry és Meghan besokallt, de hiába menekültek Kanadáig, ott sem hagyják őket békén

Január második hetében jelentették ki, hogy Harry herceg és Meghan Markle szakít a brit királyi családdal. Harry vasárnap esti beszédében nem titkolta, mi áll a lépésük mögött. Arról, miért döntött úgy a pár, hogy lemond a királyi titulusról, és Kanadába költözik, itt találsz egy izgalmas beszámolót.

Fotó: Chris Jackson/ Getty Images

Úgy tűnik azonban, hogy Harry és Meghan Kanadában sincs biztonságban: a családot elég durván zaklatják, és emiatt kemény lépésekrekészülnek. Erről itt olvashatsz.  

Ez is érdekelhet

képcím

Londonba érkezett Harry herceg, a királyi család tagjai nyilvános...

képcím

Vajna Tímea újra férjhez ment

képcím

Az év eseménye: III. Károly brit király koronázása