10-20 centi hóval tér vissza a tél

Startlap - Startlap
Igen, valóban havazni fog, és ezzel még koránt sincs vége a feje tetejére állt napoknak. A meteorológus elmagyarázta, mi áll az elképesztő időjárás hátterében. Esti hírösszefoglaló.

10-20 centi hóval tér vissza a tél

Az időjárás teljesen megbolondult, ezt már kijelenthetjük. Ennek legújabb jele a hétfő este nyugati irányból érkező ciklon, amely a fent említett csapadékkal jár, és amelynek lesz még folytatása. Ebben a cikkben nem csupán a következő napok előrejelzését ismertetik, hanem a meteorológus elmagyarázza, mi áll az elképesztő történések hátterében.

A II. kerület fideszes képviselője leleplezte, hogy az önkormányzat szemetet szed

Gór Csaba egy hangsúlyos bejegyzéssel, nagy vörös megafonnal tette közzé a Facebookon a “lakossági bejelentését” arról, hogy “szemétlerakónak használják” egy régi helyi temető környékét. A polgármester kommentben hívta fel Gór figyelmét, hogy saját önkormányzata szemétszedő akcióján akadt ki ennyire, több napos késéssel, és egyúttal meghívta, hogy csatlakozzon hozzájuk. Íme a bejegyzés és a reakció.

Autós üldözésben halt meg egy magyar férfi és egy nő Bajorországban

A tragikus baleset vasárnap este történt a németországi Zwiesel közelében.A BMW utasait három helikopterrel próbálták menteni. Részletek itt.

Az UEFA hivatalos bejelentéséből értesült a főváros, hogy Budapestre telt házas Eb-meccseket tervez a kormány

Ryan Pierse/Getty Images

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) 2021-es Európa-bajnokságán kizárólag a mi fővárosunk stadionját tervezik teljesen megtölteni. A főpolgármester-helyettes szerint “amikor labdarúgásról van szó”, semmi sem érdekli a magyar kormányt. Bővebben.

Kiderült, mi vár a hat- és nyolc évfolyamos gimnáziumokra az iskolák újranyitásakor

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a 24.hu érdeklődésére kiegészítette a kormányzati bejelentést a közoktatásra vonatkozó lazításról. További információkért erre a linkre kattints.

Szabó Tímea új védettségi igazolványt sürget, nem alaptalanul

A Párbeszéd frakcióvezetője szerint a kormány jelenlegi rendelete a koronavírus elleni védettség igazolásáról a későbbiekben milliókat sodorhat veszélybe. Mi a gond a mostani szabályokkal és milyen változtatásokat szeretne Szabó Tímea? Erről szól ez a cikk.

Letartóztatták a gyömörei pedofilt, aki kisfiút rendelt magának Győrbe

A készenléti rendőrök a napokban felvételt közöltek a 42 éves férfi elfogásáról, aki pénzt akart adni azért, hogy egy gyermeket szállítsanak neki. A Győri Járásbíróság elrendelte a letartóztatást. Videó és egyebek ebben a cikkben.

Ordítóan hamis képpel gólyagyilkosozza Semjén Zsoltot az internet, Bayer Zsolt lincshangulattal vágott vissza

Az eset és Bayer Zsolt reakciója egyaránt érdekes. “Lelőtt két védett gólyát” – áll a szerkesztett fénykép alatt, amit lehetetlen komolyan venni, annyira szerencsétlenül rakták össze. A felhasználók mégis pörgetik, Bayer pedig szabályosan ráuszította a követőit az egyik megosztóra. Bővebben.

Lövöldözés tört ki egy párizsi kórháznál hétfő délután

A támadásnak egy halálos áldozata és egy sérültje van. Mi történt? Katt ide a részletekért és a helyszíni videóért.

Bővül a Spar saját márkás kínálata

MTVA/Bizományosi: Róka László

Az áruház már most is igen jelentős saját márkás készlettel várja a vásárlókat, de kiemelkedően sok fejlesztést terveznek, csak az élelmiszerek között több mint háromszáz új terméket fognak forgalomba hozni. A Spar saját márkás árukészletéről és a várható újdonságokról ebben a cikkben írunk.

Ez is érdekelhet

képcím

Gyalogosokat sodort el egy autós Budapesten

képcím

Hivatalos: itt van Ferenc pápa budapesti programja

képcím

Az oroszok elvágták a lengyeleket a Barátság olajvezetéktől - a...