Vicces kiegészítők síeléshez

Startlap Bubba
Javában tart a síszezon, a vicces maszkok és sisakdíszek pedig továbbra is töretlen népszerűségnek örvendenek. Összeszedtünk néhány kiegészítőt, amivel feldobhatod és egyedivé teheted a saját vagy gyerekeid síelős felszerelését.

Síszakáll

Nemcsak vicces, hanem még melegít is ez az álszakállal kombinált símaszk, ráadásul a szakáll továbbra is divat.

Népszerű kiegészítőről lévén szó, számtalan variáció közül választhatunk a mikulásszakálltól kezdve a vikingen át a kalózig.

Állatos símaszk

A símaszkok kimeríthetetlen forrását adják a vicces kiegészítőknek. Rengeteg például az állatos, amelyekkel kutya-, macska- vagy éppen majomfejet varázsolhatunk magunkra, igény szerint.

Gyereksisakok

A sisak komoly dolog, főleg gyerekeknél, hiszen elsődleges célja a védelem.

De azért itt is találkozhatunk kreatív és mégis biztonságos megoldássokkal. Menő kialakításuk miatt valószínűleg nem kell majd hosszasan könyörögnünk azért, hogy a gyerekünk hajlandó legyen felvenni ezeket a sisakokat.

Sisakhuzat

Ha már a sisakoknál tartunk, ezeket is könnyen egyedivé tehetjük egy vicces sisakvédővel vagy huzattal. Népszerűek például a szuperhősös verziók, de persze az állatok és a mesefigurák is.

Sisakdíszek

Egy teljes sisakhuzat helyett akár szőrpamacsot, szarvat és fület is aggathatunk a sisakunkra. A humorforrás mellett a sisakhuzatoknak és díszeknek van még egy hatalmas előnyük: a zsúfolt sípályán is könnyen kiszúrhatjuk barátainkat és családtagjainkat egy egyedi sisakban.