Konyha 2020. április 12.

Nem kell a tűzhely felett állnod, ha automatikus keverőd van

Fatima Konyha 2020. április 12.
Nem kell többé a gáztűzhely felett bajlódni és kevergetni az ételt, ezt ugyanis megoldja helyettünk a Saki automatikus keverő.

Mennyivel élvezetesebb a főzés, ha a legkellemetlenebb részét elvégzi helyettünk más? Mennyivel több időt tölthetünk az otthoniakkal, ha nem kell hosszú perceken, órákon át a tűzhely felett görnyednünk? Ebben segít a Saki automatikus keverőkészüléke.

Fotó: Amazon

Hű társad a konyhában

Az eszköz pillanatok alatt összeszerelhető, és mivel állítható is, így több méretű edényre rá lehet csíptetni. Csupán rá kell tenni a fazékra, serpenyőre vagy lábasra, annak megfelelően beállítani magasságot és a szélességet, ez után már csak élvezni kell, hogy a munkát elvégzi helyettünk más. 

A szokásos keverőkkel ellentétben a Saki két karral rendelkezik, aminek köszönhetően az egész edényt átjárja, sőt, megnöveli a konyhai eszközök élettartamát, hiszen óvja őket a karcolódástól és a károsodástól főzés közben. Nyugodtan felügyelet nélkül lehet hagyni a készülő ételt egy időre anélkül, hogy aggódni kellene az odaégetés miatt, ugyanis a kütyü egyenletesen kever bármilyen szószt, pörköltet, levest, főzeléket, rizottót és még sok mást. 

 

 

Tulajdonságok

  • vezeték nélküli, újratölthető eszköz
  • teljes töltöttségi állapottal 4 órán át használható
  • 2 féle sebességgel kever
  • dinamikus karjai könnyen illeszkednek a 15-25 centiméter átmérőjű és 10-20 centiméter magas edényekhez

Saki automatikus keverő

Kb. 19 ezer forint.

Hirdetés

Keresés az oldalon