Kütyü 2019. szeptember 20.

5 idei kütyü, amiket érdemes beszerezned

Marci Kütyü 2019. szeptember 20.
Időről időre érdemes ránézni, hogy mi történik a kütyüpiacon, mert folyamatosan érkeznek az érdekesebbnél érdekesebb újdonságok, illetve praktikus eszközök. Ezek közül szemezgettünk.

Eredetileg nem gasztrocikknek szántuk ezt az írást, ám most végig nézve az itt sorakozó kütyükön, el kell ismerni, hogy az ötből háromnak igen vastagon köze van az étkezéshez, úgyhogy konyhára fel. Persze akad azért olyan is, amelynek a használatából nem következik az evés, ebből a kategóriából egy rendkívül praktikus utazótársat és egy jópofa játékszert mutatunk majd be.

Az egészséges grillsütő

LotusGrill sütő

Ára: Kb. 50 000 Ft.

Hirdetés

 

A LotusGrill szénalapú sütő azért kapta ezt a kedves nevet, mert szinte alig bocsát ki magából füstöt, így lényegesen egészségesebb a környékén tartózkodni, mint az átlagos grillexcájg mellett. Elég nagy darab ahhoz, hogy elférjen benne pár darab íncsiklandó steak és pillanatokon belül felfűthető. Arra kell csak odafigyelni ebben az esetben, hogy zsírosabb húsokkal ne nagyon próbálkozzunk, mivel a nagyobb zsírmennyiséget nem kezeli jól a sütő és hajlamos azt lángra lobbantani. A kezelése egyébként egyszerű és a tisztítása sem a világ legbonyolultabb dolga.

A szelfipirítós

Selfie kenyérpirító

Ára: Kb. 15 000 Ft.

Hirdetés

 

Jó, ebben a szó valódi értelmében semmi előre vezető innováció nincsen, egy jottányival sem kerülünk általa közelebb a világegyetem gyarmatosításához, viszont a rólunk készült szelfit ráégeti a pirítósunkra. Valójában egy klasszikus kenyérpirítóról van szó, amelyben van két rozsdamentes acélstencil, ezekre gravírozták rá a fényképeket. Ez úgy működik, hogy a pirító megérkezését követően fel kell venni a kapcsolatot a gyártóval, elküldeni nekik azt a két-három-négy-öt fotót, amit szívesen látnánk viszont a pirítósokon és a magyar posta kegyelméből néhány napon-héten belül nálunk is lesznek a stencilek.

A medvekarom

Medvekarom

Ára: 4 900 Ft-tól

Hirdetés

 

Egyre népszerűbb Magyarországon is a pulled pork, amit tépett malacnak szoktak fordítani, és ha jól készíti el az ember, akkor fantasztikusan finom étel, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy egyre többen kezdenek rá felfigyelni. A lassan omlósra sütött disznóságot szétszedni viszont mindig rendes meló volt, pláne villával, ezek a hőálló medvekarmok épp ebben segítenek nekünk, hiszen valójában a pulled pork szétszedésére alkották meg őket, ráadásul még a mosogatógéppel is jóban vannak.

A mindent töltő

Nimble 35W adapter

Ára: Kb. 10 000 Ft.

Hirdetés

 

A Nimble 35W utazó adapter egyszerre hat eszközt is képes ellátni árammal, és villámgyorsan képes bármit feltölteni, amit rádugunk. A különböző, országonként eltérő konnektorformák miatt sem kell aggódni, a Nimble 150 országban is elboldogul. A hagyományos konnektornyíláson felül a Nimble rendelkezik még három USB és két USB-C csatlakozóval. Van természetesen gyorstöltő funkciója, ráadásul olyat is tud, hogy minden erőforrását egy adott eszköz töltésére irányítja, így mondjuk egy iPhone XS-t képes 50 százalékra felhúzni alig fél óra alatt.

Az okos Rubik-kocka

JUNECUBE okos Rubik-kocka

Ára: Kb. 17 000 Ft.

Hirdetés

 

Annak idején, amikor szétfrusztrált minket a bűvöskocka, még lekapargattuk a színeket és újra felragasztottuk, hogy úgy tűnjön, mintha kiraktuk volna. Ma már erre is van civilizáltabb megoldás, az okos Rubik-kocka segít magát kirakni. Ezt úgy csinálja, hogy a beleépített LED lámpákkal irányít minket a helyes megoldás felé, hogy éppen merre érdemes forgatni, tekerni ahhoz, hogy célba érjünk. Természetesen van hozzá applikáció is, amellyel különféle feladatokat hajthatunk végre és időre is játszhatjuk a dolgot. Ha pedig mindez nem lenne elég, akkor a JUNECUBE, amikor épp nem használjuk, igen hangulatos lámpaként is képes funkcionálni.

Keresés az oldalon