Szeretsz a természetben grillezni? Ezt a sütőt neked találták ki

bubba 2019. május 17. Trending

Nyilván megvan annak is a maga romantikája, amikor este tüzet rakunk és szalonnát sütünk fölötte, vagy ha kevésbé vagyunk szerencsések és épp az USA-ban vagyunk, akkor mályvacukrot, de egy grillsütővel sokkal változatosabbá tudjuk tenni a sátrazós mulatságokat.

Persze jó alternatíva a bogrács is, csak azt eléggé macerás magunkkal cipelni, főleg akkor, ha némi túrázást is beiktatunk az anyatermészetbe való visszatérés hevében. A Napoleon TRAVELQ grillsütő ezért lehet számunkra kitűnő választás, ugyanis kialakításának köszönhetően egy grillsütő/gurulóbőrönd hibriddel van ebben az esetben dolgunk.

 

Kis helyen elfér, akár még egy kenuba is beszuszakolhatjuk úgy, hogy még két ember befér mellé, hogy legyenek, akik eveznek, mert azt még a grillsütő sajnos nem tud. Ellenben nagyon finom vacsorákat lehet vele készíteni.

Nem kell hozzá más kiegészítő, mint egy 0,5 kilós túrázáshoz kitalált pb gázpalack, azzal simán elzötyög. A felülete meglehetősen nagy, úgyhogy akár tizenkilenc darab hamburger húspogácsát is süthetünk rajta egyidejűleg.

Napoleon TRAVELQ grillsütő

Ára: Kb. 60 000 Ft.

Hirdetés

Ha pizzát sütnél a kerti partin, arra is van egy remek tippünk; olvasd el ezt a cikkünket. 

Keresés az oldalon