Vásárlás 2019. november 13.

Black Friday: itt vannak a slágertermékek az Amazonról

Fruzsi Vásárlás 2019. november 13.
Mutatjuk, mikor és miket lehet, illetve érdemes olcsón vásárolni a legnagyobb netes kereskedőnél a nagy novemberi árzuhanás során.

Minthogy az Amazon az online vásárlás császára, sokak számára az egész Black Friday egyet jelent azzal, hogy felkeresik az oldalukat. De mikor és milyen jellegű ajánlatokra számíthatunk a vásárlás ünnepén ezen az online vásárlói felületen?

A kérdésre a választ a 2018-as trendek, valamint néhány, már a cég által is megerősített akció alapján kaphatjuk meg. Az alábbiakban az Independent, a Techradar, valamint a T3 alapján összegyűjtöttük, mik azok a termékek, amelyeket novemberben minden bizonnyal jelentős árengedménnyel vásárolhatunk meg Jeff Bezoséknál.

Mielőtt belevágnánk a nézelődésbe, gyorsan tisztázzuk a mikor kérdését: a Fekete Péntek idén november 29-én esedékes, ugyanakkor ez nem sokat számít, mert valójában nem csak ezen az egyetlen napon rendelhetjük meg a vágyott tárgyakat olcsóbban.

Az Amazonon ugyanakkor már november 8. óta fut a Hidden Gems Sale: itt kisebb márkák és ígéretes startupok termékei közül mazsolázgathatunk egészen hétfő éjjelig.

Ezek után vélhetően a hónap idusától elindul a Countdown to Black Friday, majd – ezt már a cég is megerősítette – november 22-től egészen 29-ig pedig az igazi Black Friday keretében szórhatjuk a pénzt.

De itt még nincs vége: amint az óra egy perccel átlépi az éjfélt, máris megkezdődik a Cyber Monday, ami egészen december 2-ig fog tartani.

Ha nem bírsz várni, akkor érdemes megnézni azt a rengeteg terméket, amiket a Hidden Gems Sale-en megvehetsz.

Nyilván nem fog meglepetést okozni, hogy egy csomó techcsoda közül lehet válogatni, de ezen kívül van mindenféle más dolog is, például kozmetikumok, ruhák, dekortárgyak, játékok, bögre, füzet, porszívó, de ha netán mindenáron egy fűthető mellényt vagy párnát szeretnél, akkor sem fogsz csalódni. Ugyanígy hasít a soundbar(hangprojektor), amelyhez vezeték nélkül és vezetékkel egyaránt csatlakoztathatod a tévéd, könnyen a falra szerelhető, szép, és kis helyet foglal.

Soundbarok az Amazonon

Hirdetés

 

Na és akkor most térjünk rá a “rendes” Black Friday-akciókra: gyakorlatilag nem lesz olyan áru, amit ne rendelhetnénk meg kedvezményesen, az alábbiakban a szakértők szerinti legjobb ajánlatokat igyekeztünk összegyűjteni, amik tulajdonképpen kizárólag az elektronikai eszközök között keresendők.

Ilyen a Kindle, valamint a további amazonos holmik, amikből – a tavalyi tapasztalatok szerint legalábbis biztosan – bőven lesz választék.

Kindle-k az Amazonon

Hirdetés

 

Az okosházak kedvelői örülhetnek majd, hiszen tuti leértékelik az Echót, az Amazon okos hangszóróját, amely hangvezérlésre az Alexa Voice szolgáltatás segítségével kérdésekre válaszol, telefonál, üzeneteket küld, meg még elég sok mindent csinál. Többek között a Smart Plugokhoz, vagyis távolról vezérelhető wifis dugaljokhoz is hozzá tud kapcsolódni, így irányítva mondjuk a világítást, vagy éppen a sütőt. 

Echo az Amazonon

Hirdetés

 

Smart Plugok az Amazonon

Hirdetés

 

Az Amazon tulajdonában áll a Blink is, így az ő biztonsági kameráikat is erős áreséssel szerezheted meg. Ezek az eszközök már persze okostelefonról irányíthatók, és mozgásérzékelőjüknek hála rögtön értesítenek, ha valami szokatlant tapasztalnak.

Vezeték nélküli fülhallgatók az Amazonon

Hirdetés

 

Természetesen a már hagyományosnak mondható kütyük leárazására is sor kerül, vagyis lesznek olcsó televíziók, telefonok, vagy hangcuccok is, mint például fejhallgatók. De fényképezőgép-vásárlással is ajánlott megvárni a Black Fridayt itt aztán tényleg igen komoly összegeket spórolhatunk. Ez a Canon most még teljes áron fut, de simán lehet, hogy éppen ennek a darabnak is hamarosan vásárlóbaráttá alakítják az árcímkéjét.

Digitális fényképezők az Amazonon

Hirdetés

Keresés az oldalon