Belföld 2021. április 26.

Ez a három fürdő már be is jelentette a nyitást

Fatima Belföld 2021. április 26.
A napokban egyre több ilyen bejelentéssel találkozhatunk majd, érdemes résen lenni!

Ha az oltottak száma eléri a 4 milliót, nyithatnak többek közt a közfürdők és uszodák – ezt jövő hét közepére teszik, várhatóan szerdára vagy csütörtökre (április 28-29.). Ezután a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára megnyitják a szolgáltatások széles körét, tehát igénybe lehet venni egy csomó szolgáltatást, köztük a már említett fürdőkben is. Érdemes belekalkulálni, hogy nem feltétlenül fog minden fürdő kinyitni a megjelölt időpontban, ám három egység már készen áll: a Barack Thermal Resort, a Kehida Termál és a Cserkeszőlő már bejelentették a nyitást.

Íme a részletek…

A tiszakécskei egység múlt hét végén saját oldalán közölte: “A miniszterelnöki bejelentés értelmében a jövő hét második felétől várható a szállodákat és a fürdőket érintő korlátozások enyhítése. A Barack Thermal Resort előre láthatólag, részlegesen 2021. április 30-án újra megnyitja kapuit az előírásoknak megfelelően. Ennek értelmében újra fogadjuk vendégeinket a szállodában, apartmanjainkban, kempingben, fürdőben, gyógyászati részlegünkön, szaunavilágunkban és éttermeinkben is. Arról, hogy mely medencékkel nyithatunk, hamarosan bővebb információval szolgálunk! Addig is az újranyitáshoz szükséges munkálatokat gőzerővel folytatjuk és alig várjuk, hogy újra találkozhassunk!”

Illusztráció: Getty Images

A kehidakustányi fürdő sem várt sokáig: tájékoztatásuk szerint május elsejétől fogadják a vendégeket. A bezárás alatt jelentős felújítási munkálatok zajlottak, így egy megújult fürdő  várja a vendégeket – írja a TermálOnline. Emellett a cserkeszőlői fürdő is weboldalán közölte a jó hírt: “Fürdőnk nyitásáról a szabályozó rendelet megjelenése után adunk közzé tájékoztatót. Szálláshelyeink tervezett nyitása: 2021. május 1. Természetesen egybe kötve Napsugár éttermünk nyitásával.

Gyógyvizes medencéink nagyobb részét legkésőbb május 3-án megnyitjuk.

A vízforgatós medencéinket a vízminta elemzések elfogadása után, előreláthatóan május 5-én vagy 6-án adjuk vissza használatra kedves vendégeinknek. A medencék feltöltése folyamatosan zajlik a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központban. A Kemping is rövidesen nyitja kapuit. Napsugár étterem felkészült a vendégek fogadására a szálloda és fürdő nyitással egyidőben” – írták.

Keresés az oldalon