Több járatot indít az Emirates Budapest és Dubaj között

Fatima
A légitársaság október 31-től heti ötre növeli Budapest-Dubaj között közlekedő járatai számát, a téli időszakban visszaáll a korábbi napközbeni menetrend.

A meglévő hétfői, szerdai, pénteki és vasárnapi járatok mellett október 31-től szombatonként is repülnek a magyar fővárosba az Emirates gépei. Az EK111-es számú járat helyi idő szerint 10 óra 35 perckor száll fel Dubajból, és 13 óra 35 perckor érkezik Budapestre, az EK112-es számú járat Budapestről 15 óra 10 perckor indul, és helyi idő szerint 23 óra 20 perckor landol Dubajban. Ennek köszönhetően több lehetőség közül választhatnak az ügyfelek, ha Dubajba, vagy a Maldív- vagy Seychelle-szigetekre, Mauritiusra, Srí Lankára, Kenyába, Dél-Afrikába vagy a thaiföldi Phuketre tervezik utazásukat – írja az Emirates közleményére hivatkozva az AIRportal.

Emirates gép / Fotó: Getty Images

Az Emirates repülőjegy mellé egyébként ajándék Expo 2020 napi belépő jár, emellett a Dubajba látogató vagy átszálló utasok beszállókártyájukkal ingyenesen látogathatják a Dubai Frame-et. A beutazás feltételeiről a Konzuli Szolgálat honapján lehet tájékozódni.