
Szürcsöld, idd vagy kanalazd: a levestálalás és -evés művészete
A levesevés etikettje viszonylag könnyűnek tűnik, hiszen adott egy tányér leves, hozzá pedig a kanál.
Mi sem egyszerűbb, mint szépen kikanalazni a levest a tányérból!
Semmi extra.
De ha csészében érkezik a leves?
Vagy kistányéron, cipóban?
Mi legyen, ha forró, ha túl sűrű, ha kenyeret ennénk hozzá, ha csontos hús vagy magos gyümölcs van a levesben?
egy.hu3 hete
Még több friss hír
Töltés

5 ital, ami támogatja az emésztésed és a lapos hasat
bien.hu7 órája

Így tisztítsd meg pillanatok alatt a mosószer és öblítő tartályait
erdekesmagazin.hu7 órája

Svájcban már nem titok, ha állati szenvedés árán készült az étel
prove.hu14 órája

Nem is görög a görögdinnye – és az sem biztos, hogy gyümölcs?
green.hu14 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva