
Friss, pikáns, egzotikus: így készül a ceviche, Dél-Amerika citrusos csodája
A ceviche (ejtsd: szevicse) nemcsak ínycsiklandó előétel, hanem Dél-Amerika-szerte ismert és kedvelt orvosság is.
A frissítő és pikáns fogás Latin-Amerika tengerparti vidékeiről indult világhódító útjára, és mára a nemzetközi gasztronómia egyik ikonikus étele lett.
Alapját nyers hal vagy rák adja, amelyet frissen facsart lime-lében pácolnak.
Ez a s
drive.hu4 hete
Még több friss hír

5+1 elképesztő egészségügyi előny, amit a chiamag rendszeres fogyasztása okoz
hamuesgyemant.hu1 napja

Így készül az igazi strandos lángos, ez a titka a sajtos-tejfölös klasszikusnak
mindmegette.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó

Így ismerheti fel első látásra és nyalásra a rossz fagyit
telex.hu5 órája

Nem a mobilod az: árthat az alvásodnak, ha ez van az ágyadban
femcafe.hu11 órája

Videón a legutóbbi vörös-tengeri kalóztámadás
aquamagazin.hu18:24

Cukkinifasírt zabpehellyel
streetkitchen.hu2 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva