A francia pékek titka, amitől minden kenyér kívül ropogós, belül mennyeien puha lesz
Ha péksüteményekről és kenyerekről beszélünk, Franciaország konyhaművészetét nehéz bárkinek is felülmúlnia.
A kívül ropogós, de belül rendkívül puha tészta titka viszont nem a nemzeti hovatartozásban, és még csak nem is egy titkos alapanyagban rejlik, hanem az előkészítés módszerében.
drive.hu1 hónapja
Még több friss hír
Ezeket kerüld el, ha sokáig akarsz élni: 8 étel, ami lassan tönkreteszi a szíved
mindmegette.hu1 napja
Ősz a tányéron – így készül a 10 perc alatt összedobható almás-diós kevert süti
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Eltávolodott a felnőtt gyermeked? Így találhattok vissza egymáshoz lépésről lépésre
lifeandbody.hu17 órája
Miért kell Márton-napkor libát enni? Elmondjuk
edenkert.hu10 órája
A Garda ünnepe: Tihany újra megtelik balatoni ízekkel és történetekkel
balatonica.hu12 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva