Zokogva búcsúztatták Szőke Zoltánt

Startlap - Startlap
Vajna Tímea: Vagy a házban maradok, vagy az utcára megyek kábé. Demcsák Zsuzsa egy egész tévéstábot hívott a reptérre új indiai férje elé, hogy mindenki megnézhesse a csókjelenetet. Már a reklámokat is elkezdték sugározni Stohl Andrással, Kasza Tibor mégis elvette tőle az új műsorát. Bulvárösszefoglaló.

 

Zokogva búcsúzott a Barátok közt stábja Szőke Zoltántól

Már egy ideje tudjuk, hogy Berényi Miklós, alias Szőke Zoltán távozik a Barátok köztből, és tényleg vége a több mint két évtizedig tartó szappanoperás korszakának, mert már el is búcsúztatták őt a kollégái. Az eseményről a stáb egyik tagja mesél több érdekes részletet ebben a cikkben.

Vajna Tímea: Vagy a házban maradok, vagy az utcára megyek kábé

Alig várjuk a hétfő estét, ugyanis ekkor kerül adásba a TV2 Tények Plusz című műsorában egy interjú Vajna Tímeával, aminek már az előzetesétől is alig kapunk levegőt, annyira erős mondatok vannak benne (ld. a fenti címben kiemelt idézet). A beharangozó kisfilmet erre a linkre kattintva nézheted meg.

Csókolózós videó: Demcsák Zsuzsa véresen komolyan gondolhatta, amikor arról beszélt, hogy felkészíti indiai férjét a reflektorfényre, mert egy egész tévéstábot hívott elé a reptérre 

Egyre nagyobb döbbenettel bámuljuk azt, ahogyan Demcsák Zsuzsa kőkeményen végighaknizza a napjait új indiai férjével. A csak szuperlatívuszokban emlegetett férfit a műsorvezető már nagyon várta, és épp ezért nehéz napirendre térni azon, hogy a nagy találkozás pillanatait a TV2 stábjának kamerái vették. De ennek köszönhetően a következő cikkben te is megnézheted videón, ahogy Krishan és Demcsák forró csókot váltanak, a tökéletes hatás érdekében romantikus zenei aláfestést is kapunk. Plusz a szokásos lelkendezést Demcsáktól.

Már a reklámokat is elkezdték sugározni Stohl Andrással, Kasza Tibor mégis elhappolta előle az új műsorát

Kapd el, ha tudsz! lesz a címe a TV2 új szórakoztató műsorának, amit eredetileg Stohl Andrásnak szánhattak, hiszen a reklámokban ő szerepelt. Ehhez képest Kasza Tibor fogja vezetni a vetélkedőt. A műsorról és a hirtelen személyi változásról itt írnak bővebben.

Jennifer Lopez úgy rázta magát 50. szülinapi buliján, hogy attól is izomlázad lesz, ha végignézel róla egy videót

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Getting it in right before rehearsals. Almost tour time. 💜

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Jennifer Lopez két nappal ezelőtt töltötte be az ötvenet, amit nem egészen úgy ünnepelt, ahogy azt egy korabeli nőről elképzeljük. Elvileg ebben semmi meglepő nincs, a Puerto Ricó-i származású énekesnőről köztudomású, hogy félelmetesen energikus. De mégis, még így is, egészen durva élmény végignézni ezeket a videókat, amin egy harmincas külsejű nő a legvadabb húszéveseket megszégyenítő tempót diktál egy gigantikus buliban, miközben valójában ez “csak” az ötvenéves J. Lo.

Várkonyi Andrásnak is születésnapja volt, de neki csak Magdi anyus énekelte a Happy Birthday-t a Reggeliben

Nem J. Lo itt az egyetlen szülinapos: Várkonyi András, a Barátok közt Vili bácsija is kerek évfordulót ünnepelt, 70 éves lett. Ő azért kicsit visszafogottabban ünnepelt, a zenét Magdi anyus szolgáltatta, legalábbis annyiban, hogy énekelt neki, aztán kvaterkáztak egy kicsit. Habár izzadt táncolás nem volt, ez is egy izgi videó, mint mondottuk, Fodor Zsóka énekelt, de még szülinapi tortát is hozott. Kattintani ide kell.

Kiss Ramóna férje karrierjében hatalmas előrelépés történt 

Kissé csúnya dolog a részünkről Lékai Mátéra csupán Kiss Ramóna férjeként hivatkozni, hiszen a 31 éves sportoló a bajnoki címvédő Telekom Veszprém egyik legsikeresebb játékosa. Ezt mi sem mutatja jobban, mint a klub friss bejelentése a 134-szeres válogatott irányítóról. Ha érdekel, miféle sikeres fordulat állt be Léka karrierjében, akkor olvass tovább!

“Nekem most az a legnagyobb ajándék, hogy itthon van velem Jóska” – Sas József felesége elmesélte, hogyan ünnepelték a születésnapját

Sas József és családja nehéz időszakon mennek keresztül, aminek koránt sincs még vége, de felesége, Zsuzsa, már annak is örül, hogy otthonukban együtt ünnepelhették meg a 69. születesnapját. Minderről Sas József felesége a következő cikkben számol be.

Ez is érdekelhet

képcím

"Képtelenek vagyunk felfogni” – eltemették Babicsek Bernátot

képcím

Demcsák Zsuzsa elárulta, milyen plasztikai beavatkozást végeztek...

képcím

Nagy Feró Damu Rolandról: "Azt mondta, semmi értelme védekeznie a...