Zámbó Árpy megmutatta szinte sosem látott lányát

Startlap - Startlap
A 32 éves Edinának egyetlen barátja volt, akihez aztán hozzá is ment feleségül, így még a fiúkon sem tudtak veszekedni édesapjával. Bulvárösszefoglaló.

Zámbó Árpy megmutatta szinte sosem látott lányát

Harminckét éves vagyok, de még ma is gyakran úgy kezel, mintha kislány lennék

– fogalmazott Edina, akiről a Story magazinból megtudhattuk, igazi mintagyerek volt, Zámbó Árpáddal pedig a kapcsolatuk tökéletes, és mindig is az volt. Fotó és további részletek itt.

Szulák Andrea címlapon szerepelt kamasz lányával

A 15 éves Rozina Zámbó Árpy lányához hasonlóan az egekig magasztalta híres szülőjét, és közölte, “hálás a sorsnak”, amiért Szulák Andrea az édesanyja. Szulák pedig elmagyarázta, ismert szülő gyermekének születni nem előny, hanem “állapot”. A közös fényképért és az anya-lánya kapcsolat további izgalmas titkaiért erre a linkre kattints.

Láttad már valaha Curtis kisfiát? Az apukája kicsinyített mása

Igen, Curtis is megmutatta gyermekét. Az ő fia még hároméves sincs, és a bölcsis ballagása apropóján kaphattunk némi betekintést az életébe, bónuszként pedig ismét együtt láthatók a már különvált szülők is. Íme a fotó.

Palik László hiánypótló életmódprogramot indít: “Egy feltételem volt, hogy én vagyok a kísérleti nyúl”

A sportos életmódjáról ismert Palik azt mondja, nem is érzi 60 éve korlátait, ugyanúgy fut, ugyanúgy emel súlyokat, mint annak idején. Állítja, ha követik a megfelelő tanácsokat, “akkor tele lesz az ország boldog, elégedett hatvanasokkal”. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra bájos fotósorozatot osztottak meg kisbabájukkal

Kamilla még két hónapos sincs, de már a Story magazinban szerepel szüleivel. Kislánya születéséről a különleges fényképek kapcsán Rácz Jenő úgy nyilatkozott:

sok dolog történt velem az elmúlt években… De ennél csodálatosabb semmi se volt még.

Galéria.

Katalin hercegnét meghívták a Kincsem Parkba

Charles McQuillan/Getty Images

Vilmos herceg feleségének a budapesti rögbi Eb-re küldtek meghívólevelet. Elsőre roppant furcsának hangzik a dolog, de van rá magyarázat, és még az is lehet, hogy Katalin Ganxsta Zolee társaságában szurkolhat Kőbányán. További információkért katt ide.

“Ez azóta is kísért engem” – közzétették Haumann Péter utolsó nyilvános beszélgetésének felvételét

Vastapssal fogadták a nézők a 81 éves visszavonult művészt, aki korábban ugyan bejelentette, nem lép színpadra többé, idén februárban mégis kivételt tett egy belvárosi színházzal. Haumann Péter intim dolgokról, saját életéről mesélt, vágyairól, apai élményeiről, de Latinovits Zoltánról is előkerült egy régi történet. Bővebben.

Shakira nem akart szakítani: új részletek az álompár kapcsolatának végéről

A három Grammy-díjjal jutalmazott kolumbiai énekesnő és focista férje, Gerard Piqué 11 év és két gyermek után a napokban jelentették be, hogy külön folytatják az életüket. Az ügy fejleményeiről itt írnak.

Bodrogi Gyula párja megszólalt: “Majd belehalok, annyira féltem”

Vass Angéla, aki már több mint negyven éve él a Nemzet Színésze oldalán, egy pillanatra sem hagyja magára a kórházból nemrég hazaérkezett férjét. És az is kiderült, hogy a 88 éves Bodrogi már bottal jár. Bővebben.

Britney Spears megházasodott, pedig volt férje megpróbálta tönkretenni az esküvőt

Kevin Winter/Getty Images

Az énekesnő első férje, Jason Alexander videón közvetítette, ahogy betört a ceremóniára. Az események végét már mások felvételei örökítették meg: látszik, ahogy a férfit a földre kényszerítették. Mindeközben Britney Spears élvezte az igazi mesébe illő esküvőjét, ahová lovas hintón vonult be, és egy csodaszép ruhát viselt. Ha Jason Alexander különös ámokfutása érdekel, akkor ide, ha pedig Britney nagy napjának vidámabb pillanatai, akkor ide kell kattintani.

(Címlapkép: Gálos Mihály Samu/Central Médiacsoport)

Ez is érdekelhet

képcím

Csodás fotók Katalin és Lajos herceg különleges kötelékéről

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...

képcím

Kate Middleton különleges ajándékot kapott Károly királytól