Zalatnay Sarolta elárulta, miért lett vége a nagy szerelemnek Komár Lászlóval

Az énekesnő őszintén vallot meddőségéről, az egyedüllétről, és arról is, hogyan tudja elviselni az idő múlását és a végső búcsút a szeretteitől.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-12-05 19:46

Fotó: TV2

Zalatnay Sarolta a TV2 Mokka című műsorának riportjában mesélt élete meghatározó, nehéz pillanatairól, valamint azt is megosztotta, miért szakítottak annak idején nagy szerelmével, Komár Lászlóval. 

Én boldog voltam, hogy valakinek a felesége lehetek, még ha nem veszem fel a nevét akkor is. Gyakorlatilag Komár Lacival azért mentünk szét, mert ő feltette a kérdést, hogy most akkor a feleségem leszel-e, vagy énekesnő?  Én meg hát azt mondtam, hogy bizony énekesnő szeretnék lenni

– fogalmazott Zalatnay, aki azt mondja, Komár László nem tudta elképzelni, hogy a felesége énekesnő legyen. Cini erről ma már könnyen mesél, de azért azt is elmondta, fáj neki, hogy jelenleg egyedül él.

Egy jó társ az jó lenne. Olyan jó érzés lenne, amikor néha hazajön az ember egy jó buli után, és nem csak a barátokkal, meg a barátnőkkel lehetne megbeszélni, hogy mi történt. Egy szóval hiányzik, igen.

Zalatnay háromszor volt házas, de saját gyereke nem lehetett, hiába próbálkozott lombik programmal többször is. Végül egy gyermekotthonban talált rá egy kislányra, Nikolettre, akit sajátjaként nevelet fel.

Mindig a 12. hétnél volt a baj, ami teljesen padlóra tett lelkileg és fizikálisan. A hetediknél azt mondta a doktor, hogy ne tegyem tönkre magam azért teljesen, jó lenne ha abbahagynám. Így végül abba is hagytam

– mesélte Zalatnay, akinél később petefészekrákot diagnosztizáltak. A mai napig félévente jár kontrollra, de azt, hogy mennyire komoly is volt a betegsége, csak nemrég tudta meg az orvosától: a műtét, amit elvégeztek rajta, az 100-ból 99 esetben nem végződik sikerrel. Ő viszont egy igazi túlélő, aki a meddőség a rák és a börtönévek után még mindig a színpadon áll. Pályatársai és szerettei közül viszont nem volt mindenki ilyen szerencsés, és a gyász nagyon megviseli az énekesnőt.

Ha elszomorodsz, az nem jó, ha elengedsz, az sem jó. Erősen arra kell koncentrálni, hogy van dolgom? Van. Szeretem csinálni? Igen. Elfáradok? Igen. De akkor is jó. És tudod az életednek az eleje meg a vége az nem a te döntésed, de közte amit csinálsz, az igen. És ha közte nem mindent csinálsz jól – mint ahogy sajnos nálam is ez fordult elő – akkor lehet, hogy büntetés jár érte, és a vége előbb van, mint különben lenne. 

 

Hozzászólások

     
     

Mai nap hírei

„Úgy tettem, mintha naiv volnék, és nem tudnám, mi zajlik ebben a házban” – Modern kori rabszolgaság

wmn.hu|4 órája

Voltak elveink… Aztán lett gyerekünk – Nyomjad, anyukám! videópremier Senával

wmn.hu|6 órája

Többfelé éjszaka is kitartanak a vasárnapi zivatarok

kiderul.startlap.hu|11 órája

„Leéltem közben egy másik életet” – El Camino, az út

wmn.hu|14 órája

Felhőszakadásra, jégesőre figyelmeztetnek

kiderul.startlap.hu|15 órája

A svéd tini, aki többet ért el a klímaváltozásban, mint Leonardo DiCaprio

wmn.hu|17 órája

Mérséklődik a meleg a jövő héten

kiderul.startlap.hu|19 órája