Zacher Gábor drámai beszámolója az intenzívről: már támogatja a kínai vakcinát, annyira súlyosak az új vírusvariánsok

Startlap - Startlap
Napi 3-4 emberrel közli a hatvani kórházban, hogy lélegeztetőgépre kell kapcsolni őket, és lehet, hogy sosem ébrednek fel. A betegek között rengeteg az életerős fiatal. Az ellátás kizárólag azért nem omlik össze, mert emberfeletti óraszámban dolgoznak. Esti hírösszefoglaló.

Zacher Gábor drámai beszámolója az intenzívről: már támogatja a kínai vakcinát, annyira súlyosak az új vírusvariánsok

Az elismert toxikológus “hamut szór a fejére”, mert a közelmúltban még elutasítóan nyilatkozott a Sinopharm oltóanyagáról. Csak Zacher napi 3-4 emberrel közli a hatvani kórházban, hogy lélegeztetőgépre kell kapcsolni őket, és lehet, hogy sosem ébrednek fel. A betegek között rengeteg az életerős fiatal. Az ellátás kizárólag azért nem omlik össze, mert emberfeletti óraszámban dolgoznak. Zacher Gábor beszámolója itt olvasható.

Miért nyilvánosan szól rá Orbán Viktor a luxusnyaraló NER-re?

Vasárnap óta terjed a közösségi oldalakon a kormányfő üzenete, amelyről sokan azt hiszik, hogy valamelyik ellenlábasa vicce csupán, és amelyben a luxusvakációk elhalasztását kéri. Mindez nem egy egyszeri furcsaság: az Orbánhoz Viktorhoz személyesen közel álló Fürjes Balázs kormánybiztos a “NER-arisztokráció bulvárlapokból visszaköszönő, urizáló életmódjáról” fejti ki véleményét, szintén a Facebookon. Hogyan lehetséges ez, és mi köze van ezeknek a bejegyzéseknek a jobbikos Jakab Péter ominózus párizsi-ügyéhez? Erről szól ez az írás.

Ahhoz képest, hogy Gődény György a járvány kellős közepén vírustagadó tüntetést szervezett, nem kapott nagy büntetést

A rendőrség többszöri megkeresésre volt csak hajlandó elárulni, hogy hány emberre és mekkora összegben szabtak ki bírságokat a Hősök terén tartott február végi megmozdulással összefüggésben, ahol a legtöbb résztvevő maszkot sem viselt. Gődény ráadásul úgy szervezett demonstrációt, hogy javában zajlik a rémhírterjesztési ügye, amelynek fejleményeiről a hatóság ugyancsak tájékoztatott. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

A bevásárlóközpontok közzétették a következő két hét nyitvatartását és új szabályait

MTVA/Bizományosi: Róka László

Ebben a cikkben  összegyűjtöttük, hogy a legforgalmasabb fővárosi bevásárlóközpontok milyen menetrenddel készülnek a rendkívüli szigorítások idejére.

Kiakadtak a BRFK nőnapi bejegyzésén, átírták a posztot

Egy pici humort szerettünk volna belevinni

– szabadkozott utólag a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a javított bejegyzésben, amelyből kiszedték a kifogásolt részeket. Íme a poszt.

Magyar kutatók oldották meg a részecskefizika 48 éves talányát

1973 óta sejtik, hogy létezik az Odderon, de bizonyítékot eddig soha senki nem talált rá. 48 éve óriási nemzetközi verseny zajlik azért, hogy mérésekkel, megfelelő bizonyossággal kimutassák a létét, és ez az, ami egy négy magyarból és egy svédből álló kutatócsoportnak sikerült. Mi az az Odderon, hogyan találták meg a magyar tudósok, és miért van ennek az egésznek ilyen hatalmas jelentősége? Erre a linkre kattintva megtudhatod.

Sorokban álltak az emberek a velencei büféknél, szabadulna a turistáktól a város

Tisztelettel kérjük Önöket, hogy a korzót most hagyják meg a velenceieknek

– írják. Bővebben.

260 milliót sikkasztott az OTP-től egy pécsi régióvezető

F. Balázs milliós fizetése ellenére minden költségét a bank pénzéből fedezte. Balatoni nyaralójába reggelente Pécsről vitte utána az újságot sofőrje, és beosztottjaitól is pénzt követelt. A megdöbbentő ügy részleteit ebben a cikkben ismertetik.

Fekete-Győr beleállt Jakab Péterbe az örökbefogadásról alkotott véleménye miatt

MTI/Krizsán Csaba

A Jobbik elnökét a Telex kérdezte arról, mit gondol az egynemű párok örökbefogadásáról, mire a Momentum-elnök Fekete-Győr helytelennek minősítette Jakab Péter véleményét. Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

"El kell foglalnunk Brüsszelt" - Orbán Viktor kiadta választási...

képcím

Orbán: Ezt most túlzásnak érzik a hallgatók, de nem túlzás

képcím

Folytatódhat Orbánék konferenciája Büsszelben