Vujity Tvrtko élőben jelentkezett be Hawaii-ról: hagyományos polinéz iskolába járnak a gyerekei

A Magyarországról családjával együtt elköltöző Tvrtko Sváby Andrásnak mesélt kinti életükről, és arról, hogyan kezelik a koronavírust Hawaii-on. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-10-05 13:41

Forrás: Facebook/ATV

Vujity Tvrtko élőben jelentkezett be Hawaii-ról: hagyományos polinéz iskolába járnak a gyerekei

Az ATV műsorvezetője a Heti naplóban Sváby Andrásal beszélgetett arról, mit csinál családjával Hawaiin, illetve a koronavírussal kapcsolatosan hangzott el számos kérdés: Sváby arra volt kíváncsi, hogyan kezelik a járványt a külföldi országban. Íme a videó.

Vajna Tímea vett egy 850 milliós budai villát

Andy Vajna özvegye saját magának vette a házat, de hazaköltözni nem tervez. Az ingatlanszakértő szerint rossz üzletet kötött. Minderről bővebben ebben a cikkben olvashatsz.

Nádai Anikó örökbefogadott egy kiskutyát, aztán kicserélte egy másikra

A műsorvezető és fia fél évvel ezelőtt keresték fel először az állatmenhelyt, de a dolog nem úgy alakult, ahogyan először elképzelték. Erre a linkre kattintva Nádai tolmácsolásában ismerheted meg a teljes történetet.

L.L. Junior nem bánja, hogy elkaszinózott 100 millió forintot

Mivel keres pénzt máshonnan, ezért nem baj, hogy elbukott 100 milliót. Játékszenvedélyéről múlt időben beszélt, de azért az is kiderült, hogy ma se állna meg 1 millió alatt. L.L. Junior az Összezárva Hajdú Péterrel műsorban beszélt a témáról. Videó és további részletek itt.

A nyílt utcán lőtték le Thomas Jefferson Byrd amerikai színészt

Fotó: Johnny Nunez/WireImage

Spike Lee Oscar-díjas amerikai filmrendező a hétvégén jelentette be, hogy jó barátja, a 70 éves Thomas Jefferson Byrd gyilkosság áldozata lett. Byrd munkásságáról és halála körülményeiről ebben a cikkben olvashatsz.

Ritka pillanat: Fésűs Nelly gyerekeivel együtt jelent meg 

A színésznő alapvetően óvja a gyermekeit a nyilvánosságtól, de ezúttal egy sportesemény alkalmából kivételt tett, és családja körében fotózták. Fésűs Nelly legidősebb lánya már 18 éves, és épp kezd beindulni modellkarrierje, legkisebb gyermeke pedig éppen hatodik születésnapját ünnepli a napokban. Fotók és további részletek itt.

Nem fogod kitalálni, ki lett az év legjobban kereső színésznője

A Forbes magazin ismét közzétett egy listát, amelynek segítségével mások zsebében turkálhatunk kicsit. Most a színésznők elmúlt 12 havi jövedelme került a célkeresztbe, és igen váratlanul alakult a dobogó: a hollywoodi filmsztárokat egy olyan kolléganőjük szorította háttérbe, akiről biztosan nem gondoltad volna, hogy ő keresi a szakmában a legtöbb pénzt. Bővebben.

Berki Krisztián annyira durván viselkedett, hogy Szalai Dóri kirohant a stúdióból

A Bréking hétfő esti adásának egyik témája az volt, mennyire veszélyes szerepeltetni a gyerekeket a közösségi médiában. Szalai Dóri megjegyezte, hogy Berki Krisztián lányáról is sok kontent van az Instán, és ekkor elszabadultak az indulatok. Annyira, hogy két műsorvezetőtől ilyesmit talán még nem is láttunk soha. Kíváncsi vagy, mi történt? Akkor kattints ide.

“Kussoljatok már el” – Katalin hercegné nagybátyja durván helyretette Harry herceget és Meghan Markle-t

Fotó: Chris Jackson/Getty Images

Bizonyára sokaknak feltűnt a tény, hogy ahhoz képest, hogy Harry és Meghan elméletileg azért távozott Angliából, mert nyugalomra vágytak, mégis gyakran szerepelnek önszántukból, és ugye a Netflix-szel is szerződést kötöttek. Katalin hercegné nagybátyját, Gary Goldsmith számára azzal a videójukkal telt be a pohár, amelyben az Egyesült Királyságban zajló rasszizmusról volt szó

Polgár Árpád: Egy normális, intelligens nő voltál. Mi történt veled agyilag? Hogy néz ki a szád? Hogy lehet így utcára menni?

Miután fia és férje átverte, Polgár Tünde úgy gondolta, revansot vesz, és ő is átveri férjét. Polgár Árpád a természetes szépségre esküszik, ezért felesége elhitette vele, hogy feltöltötte a száját és a fenekét. Amikor Polgár Árpád hazaért hétvégi programjairól, elképesztően kiakadt a látványtól. Erről van egy videó, itt.

Mai nap hírei

A Bahreini Nagydíj rajtrácsa

formula.hu4 órája

Demeter Szilárd eltörölte a nyelvet, amikor egyenlőségjelet tett Európa és Hitler birodalma közé

konyvesmagazin.hu5 órája

Elhunyt 156 koronavírusos beteg hazánkban

demokrata.hu6 órája

Mike Tyson és Roy Jones kemény csata helyett saját magukat győzték le

igenyesferfi.hu7 órája

Rovarirtó a mézben!

agraragazat.hu8 órája

Nagyon jól fogynak a Xiaomi mobilok, 50 millió talált gazdára 3 hónap alatt

gsmring.hu8 órája

Módosítottak az eutanázia szabályain Hollandiában

szimpatika.hu10 órája

Diana hercegné testvére szeretné, ha a világ megtudná ezt

joy.hu11 órája