Visszatér Havas Henrik, nem is akármivel

Az ATV-től elbocsájtott műsorvezető a maffiáról írt.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-17 14:18

Fotó: Facebook/Havas Henrik

Havas Henrik újra hallat magáról. A műsorvezetőt csaknem tíz hónapja küldték el az ATV-től, pontosabban nem hosszabbítottak vele szerződést, miután többen is megvádolták szexuális zaklatással. Azóta eltűnt a médiából, ám bízik benne, hogy kap még lehetőséget.

Ám várakozás közben sem csak malmozással tölti idejét, melynek ékes bizonyítéka, hogy legújabb könyve decemberben jelenik meg. A történet Radnai László, kecskeméti maffiaper elsőrendű vádlottjának ügyét járja körül.

Könyve főszereplőjével, Radnaival kicsit sem megszokott körülmények között találkozott, meglehetősen ijesztő lehetett, amikor egy befüggönyözött Volkswagen Transporterbe beszállt, majd elvitték az erdő mélyére egy pazar házba, ahol Radnai megállás nélkül csak mesélt neki.

Havas Henrik arról is beszélt a Blikknek, hogy Radnai kilenc évig volt a szegedi Csillag magánzárkájában, ahol napi egy órát sétálhatott, méghozzá a százhalombattai sorozatgyilkossal. Ő mesélte el Radnainak, hogy első áldozatának levágta a fejét, majd megfőzte a koponyát, és feltette a szekrény tetejére. Valószínűleg Havas könyvéből hasonló sötét titkok derülhetnek ki.