Kiemelt Hírek 2018. április 18.

Havas Henrik: Gyárfás ’ezt is túléli’

Startlap Kiemelt Hírek 2018. április 18.
Fenyő Jánosról is elmesél egy régi történetet.

A közelmúltban szexuális zaklatással megvádolt és az ATV-től elbocsátott Havas Henrik a Facebook-oldalán reagált Gyárfás Tamás őrizetbe vételére.

A tévés meglepődött a médiavállalkozóval kapcsolatos legfrissebb hírek hallatán. Mint posztjában megjegyzi, „mikor a Fenyő gyilkossággal foglalkozó Kovács Lajos alezredessel beszélgettem, azt mondtam, hogy Gyárfás nem lehetett felbujtó, mert a bérgyilkosok a legritkábban bartereznek, és Gyárfás nem az az ember, aki szeret készpénzzel fizetni”.

Havas ezek után egy régi történetet mesél el a naptévés időkből. Elmondása szerint a ’90-es évek közepén egy illető – a nevét nem árulja el – az ő vállán sírta el bánatát, mivel bár megszerezte Gyárfásnak a rádió-tévé újságot, a vállalkozó nem fizette ki. Később ugyancsak ő adta át az újságot Fenyőnek, aki szintén nem fizetett a „szolgáltatásért”.

Egyszer tárgyaltam Fenyővel. Amikor hívta nekem a liftet, kigombolta a zakóját, így mutatta meg a pisztolyát. Arra gondoltam, hogy aki fegyvert hord az…….. így is történt. Egyébként nem sokkal azután, hogy lelőtték, éppen arra autóztam, a teste még a kocsiban volt

– osztja meg a meggyilkolt Vico-tulajdonossal kapcsolatos személyes emlékeit Havas.

A tévés a Gyárfás-ügy kimenetelét is megtippeli, ezzel a tőmondattal zárja a bejegyzését: „Szerintem ezt is túléli”.

 

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Keresés az oldalon