Vilmos kihagyta a gesztust, amivel Harryék tisztelegtek Diana előtt

Pécsi Ildikó végrehajtókkal lakoltatta ki unokáját, Cserháti méltó síremléket kaphat, Hosszú Katinka hatalmas bulival ünnepelte a harmincadik születésnapját, Jennifer Aniston vetkőzött kicsit. Mai bulvárösszefoglalónkban ezekről és sok még sok minden másról olvashatsz.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-05-07 13:10

Fotó: Georges De Keerle/Getty Images

Azt már tudjuk, hogy megszületett Meghan Markle és Harry herceg első gyermeke, de van még egy csomó más kapcsolódó, szuperfontos hír

Harry herceg és Meghan hercegné elsőszülöttje fiú lett – derült ki tegnapi híradásokból, azóta viszont rengeteg dolog történt. Egyrészt nyilatkozott az újdonsült édesanya botrányos megszólalásairól ismertté vált édesapjaezt itt olvashatod el. Aztán Meghan hercegné suits-os (a sorozat, amiben játszott a lánykérésig) kollégája is nagyon szép szavakkal üzent a párnak az örömhír hallatán. Őt Patric J. Adamsnek hívják, és innen megtudhatod, mit mondott.

Ezen kívül egy szemfüles egyén kiszúrta, milyen érdekes történések zajlottak a háttérben, miközben Harry herceg bejelentette a gyermekáldást Windsorban a sajtó munkatársainak. A videó és a felfedezések itt találhatók. Végezetül pedig azt is észrevették, hogy milyen megható gesztussal tisztelegtek a szülők – Harry és Meghan – az elhunyt nagymama, vagyis Lady Diana előtt a hivatalos bejelentés során. Érdekes módon Vilmos herceg és felesége, Katalin megfeledkeztek erről. A részletekért ide kattins.

Hosszú Katinka hatalmas bulival ünnepelte 30. születésnapját

Híres vendégsereg, emeletes torta, testhez simuló fekete miniruha: Hosszú Katinka pénteken töltötte be a harmincat, amelynek alkalmából a hétvégén felköszönttötték a sportolót. Az eseményt nem aprózták el. Az ünneplésről fotókat és egyéb érdekességeket ebben a cikkben találsz.

Úgy tűnik, végre véget érhet a Cserháti Zsuzsa sírja körül kipattant botrány: komoly felajánlást tett egy rejtélyes személy

Miután az énekesnő életéről készülő darab kapcsán Charlie kifakadt, és közölte, inkább Cserháti Zsuzsa sírhelyét tennék rendbe ahelyett, hogy emlékéből próbálnak meggazdagodni, mindenki rögtön elkezdett foglalkozni a kérdéssel. A 2013-ban elhunyt művésznő nyughelyén még mindig csupán egy düledező fakereszt árválkodik, remélhetőleg azonban már nem sokáig.

Forrás: YouTube/ Kris Fold

Az alábbi cikkekben elolvashatod az előzményeket, és azt, milyen felajánlások érkeztek Cserháti síremlékére. Egy rejtélyes személy például roppant nagy összegű támogatást küldött, de nem ő az egyetlen jótékonykodó, aki vállalja, hogy nagy áldozatot hoz az énekesnő méltatlan állapotú síremléke érdekében.

Pécsi Ildikó tényleg megtette: végrehajtókkal lakoltatta ki unokáját otthonából

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Azt mondta, hogy egyszerűen nem hiszi el, hogy a nagyanyja ezt meg meri tenni vele, úgyhogy otthon marad, és megvárja, tényleg becsengetnek-e a végrehajtók. (…) Csaba ott él gyermekkora óta, ez az otthona

– nyilatkozott korábban ifjabb Szűcs Csaba, Pécsi Ildikó unokájának ismerőse. Nos, a végrehajtók kedd reggel tényleg becsengettek a budai házba…

Rékasi Károly távozik is a József Attila Színházból, meg nem is, és elmondta, mik a tervei

Rékasi Károly már korábban jelezte, hogy hamarosan elhagyhatja a Nemcsák Károly irányítása alatt működő társulatát. A Barátok közt egykori színésze végülis megy is, meg nem is, itt elolvashatod, mit mondott jövőbeli projektjeiről, és ha lemaradtál volna róla, azt is bepótolhatod, miért hozta meg ezt a nehéz döntést.

Nézd meg az 50 éves Jennifer Aniston félpucér testét

Fotó: Mike Windle/Getty Images for smartwater

Ezek azok a hírek, amikre néhányan szemérmesen azt mondják, hogy inkább kihagynák. Nos, mi nem szerettük volna kihagyni, és ez tök jó döntés volt, mert a Jóbarátok egykori sztárja igazán szívdöglesztően fest a Harper’s Bazaar nyári lapszámához készült képeken.

Íme az idei Met-gála legdurvább szerelései

A Met gála a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum kosztümintézetének éves jótékonysági eseménye, amit 1948-ban rendeztek meg először, de csak 1972-ben kezdett el a nagy nyilvánosság számára is érdekes eseménnyé válni. Ekkor ugyanis a partikra megérkeztek a hírességek és a csillogás, és a dolog gyakorlatilag a világ egyik legfontosabb divateseményévé vált. A furcsa ruhák a divatheteknek is állandó szereplői, de az igazi őrület helyszíne a Met gála, ami tulajdonképpen az egyik legkomolyabb jelmezbál, ami létezik. Az idei év elképesztő öltözékeiből itt találsz egy remek válogatást.

Mai nap hírei

Rejtélyes embertenyésztés a második világháború idején

she.life.hu5 órája

Hazai találmány a villamos energia gáz formában való tárolása

tisztajovo.hu5 órája

Fogy a föld, de mi van a vízzel – végre megérkezik Magyarországra az Underwater Cities

metabro.hu9 órája

A Fradi a 92. percig tartotta magát, Morata fejesével fordított a Juventus

eurosport.hosszabbitas.hu11 órája

Először hoztak létre gyémántot hő nélkül

szimpatika.hu14 órája

Mit utálnak a férfiak a nőkön?

eletforma.hu17 órája

Veszett kutyát találtak Romániában vészesen közel a magyar határhoz

agroinform.hu19 órája

Von der Leyen: az EU szerdán megállapodást hagy jóvá a Moderna vakcináinak beszerzésére

demokrata.hu19 órája