Vilmos herceg válaszolt a világ legfontosabb kérdésére

Tóth Vera meghatóan beszélt húga terhességéről, videón, ahogy egy fiatal modell holtan esik össze a kifutón, VV Zsu súlyos autóbalesetet szenvedett. Ezekről és még sok minden másról olvashatsz bulvárösszefoglalónkban.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-04-29 13:08

Fotó: Matt Dunham - WPA Pool/Getty Images

Vilmos herceget megkérdezték, mikor születik Harry és Meghan gyermeke

Szinte érthetetlen, hogyan válthat ki ekkora érdeklődést egy csecsemő születése, még akkor is, ha történetesen a brit királyi család legifjabb sarjáról van szó. Egymás után születnek a cikkek, amelyekben vagy azt rebesgetik, hogy már meg is született Harry herceg és Meghan hercegné gyermeke, vagy megpróbálják megtippelni, mikorra várható a nagy esemény. A dologról végül a leendő nagybácsit, Vilmos herceget is megkérdezték. Ő pedig készségesen válaszolt az újságíróknak a kérdésre. Innen kiderül, mit reagált.

Tóth Vera megindítóan nyilatkozott húga terhességéről

Egy lépést sem távolodunk egyelőre a babatémától, ugyanis a vasárnap egyik legfontosabb híre volt, hogy Tóth Gabi elárulta: gyermeket vár Krausz Gábortól. A bejelentés kapcsán az énekesnő nővére nagyon meghatóan nyilatkozott.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fonogram fellépők vagyunk 🤟🏻💋 #próbán #fonogrampróba #fonogramdíjátadó #maeste @tothveraofficial

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Videóra vették a 26 éves modell halálát, aki a kifutón esett össze

A nézők egy része azt hitte, hogy csak a műsor része, amint a 26 éves Tales Soares pár lépéssel azután, hogy a kifutó végén megfordult, összeesett. A Sao Pauló-i Divathét fiatal modelljén a mentősök sem tudtak már segíteni. A tragédiát videón rögzítették, amit ezen az oldalon nézhetsz meg.

 

Brutális autóbalesetet szenvedett VV Zsu

Vasárnap délután Kiskunmajsa és Jászszentlászló között súlyos autóbalesetet szenvedett Balog Zsuzsa, aki a Való Világ hetedik szériájában vált ismertté VV Zsuzsaként.

Forrás: Facebook/ VV Zsu hivatalos oldala

A feltételezések szerint az autóban családja utazhatott együtt VV Zsuzsával. Ketten súlyosan, egy kisfiú pedig életveszélyesen sérült. Ha szeretnéd tudni, pontosan hogyan történt a baleset, valamint érdekelnek a sérültek állapotáról a megrázó részletek, ezt a cikket olvasd el

“Súlyos beteg vagyok” – Ujlaki Dénes még mindig küzd a rákkal

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Ujlaki Dénesnek, a Katona József Színház 74 éves színművészének prosztatarákja van. Ujlaki idővel tünetmentessé vált, a napokban azonban megerősítette, hogy még mindig beteg.

Sas József felesége beszámolt férje állapotáról

Sas Józsefet két hónapja mentőrepülő szállította haza Thaiföldről, miután nyaralása során sztrókot kapott. A művészt azóta az Országos Rehabilitációs Intézetben ápolják. Kezeléséről és terveikről felesége, Zsuzsa nyilatkozott.

Vasvári Vivien a menstruációjáról posztolt, aztán annyira kiakadt a reakciókon, hogy minket is meglepett

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saturday night…🍸 #vasvarivivien

Szegedi-Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

A luxusfeleségnek nemrégiben késett a menstruációja, amiről az Instagramnak hála mindenki értesülhetett. A dolognak itt nincs vége, mert Vasvári eléggé felháborodott azon, ahogy reagáltak erre a fontos történésre az emberek.

Pécsi Ildikó: Az első ‘igen’ kimondása óta minden percben együtt vagyunk

Az utóbbi időben Pécsi Ildikó rendre a volt menyével folytatott zűrzavaros pereskedés miatt került a hírekbe, így igazán felemelő, hogy végre valami mást is lehet olvasni a Kossuth-díjas művésznőről. Mégpedig azt, ahogyan 50. házassági évfordulója kapcsán érzelmes szavakkal méltatja olimpiai bajnok férjét és kettejük kapcsolatát.